Aslında konu güzel bir şekilde kapatılmış iyide olmuş ama tartışma yaratmayacak şekilde bende bazı şeylerden bahsetmek istiyorum izlinizle 🙂
HARDBLACK aslında yazdıklarının çoğuna bir BARIŞ sever olarak katılıyorum... Arkadaşlar her zaman burada olsun başka sitelerde olsun insanları daha geniş perspektiften bakmadıkları için suçluyoruz ama aynısını burada bizler de yapmışız belki de farkında olmadan... :?
HARDBLACK ın belirttiği şey başta fazla eleştirisel gibi görünse de yani anneler teyzeler konusunda bir yergi gibi gözükse de başka bir bakış açısıyla doğru söylüyor bu camiadaki kimsenin bu tarz bir hayran kitlesi yoktur sanırım birde üstüne üstelik bizim teyzeler ve anneler hepsi birbirinden çılgın birbirinden şeker tipler valla gençlere de çoğu kez taş çıkartırlar ama bende şahsen bu ortamlara sık giden biri olarak şunu belirtmeliyim ki bu seyirci kitlesi hiçbir yerde kolay kolay rastlanmaz cinstendir. Bu konuyu Barış ın bir başarısı olarak görüyorum ben dün akşamda öyledi her kitleden her türden her cinsten insan vardı. 😛 😛
Bu tamamen karşılıklı alınan ve verilen sevgiden kaynaklanıyor :utandim BARIŞ o kadar çok pozif enerjiyle dolu bir insan ki ve o kadar sıcak ki karşısında eriyenlerin tutkal ve zamk seviyesine gelinmesinin suçlusu bizzat kendisidir 😛 😛 ve tabii fatalsmile in belirttiği insanlık boyutuda buna neden olan sebeplerden biridir. Ve bende hem bir rocker olarak hem de bu boyutu ve yönüyle Barış ı çok seviyorum
Doluluk oranına gelince dün Beyoğlunda ki diğer etkinlikleri göz önüne alıcak olursak bakınız feridun düzağaç konseri, kurban konseri, aslı nın konseri vs vs buna rağmen hınca hınç olmasa da hiç fena değildi kalabalık durumu.
gelelim HARDBLACKIN zamk gibi yapışıyosunuz olayına bu konuda haklı olabilirsin insan kendini kaptırınca bazen doğruları yanlışları ayırt edemiyor dışardan bir gözlem her zaman daha iyi görebilir bu tür şeyleri ama bunun BARIŞ ın rockerlık kariyerini etkileyeceğini zannetmiyorum ve ummuyorum ama bazen bende senin bu gözlemlerine katılıyorum ama zamanla herşey rayına oturur gibi geliyor.
Dün akşam ki konser süperdi başta BARIŞ ve ÖZER ve diğer arkadaşlar mükemmel bir performans sergilediler zaman geçtikçe tüm taşlar yerine dahada iyi oturacak bu inançtayım
site şu an bir yapılanma içinde ama cyberjack inde belirttiği linkten şu an ulaşılabilir durumda site baştan yapılandırılıyor ve günecelleniyor yepyeni yüzüyle yakında yayınlacak
saygı sevgi ve BARIŞ la kalın...