rockerrocker demiş ki:s_e_n_a demiş ki:istanbul'a da gelse ya artık....
Çerkezköy özellikle İstanbul Avrupa yakasında oturanlar için İstanbul sayılır 😆
😆 iyi de tarih bana uymuyor, o yüzden benim için o sayılmaz 😆
daha sık gelsin....
rockerrocker demiş ki:s_e_n_a demiş ki:istanbul'a da gelse ya artık....
Çerkezköy özellikle İstanbul Avrupa yakasında oturanlar için İstanbul sayılır 😆
cdemirtas demiş ki:Barış Akarsu bir şekilde gelmesi gereken yere geldi. Bunu hangi yolla yaptığı konusunda ise özeleştirisini isteyene veriyor. Herkese vermek zorunda değil zaten. Çok merak edenler Barışarock toplantılarına katılıp kendisine sorabilir. Kendisi şu an aktif bir Barışarock aktivisti. Bu iş içinde elinden geleni yapacağını söylüyor. Kimseyi şöyledir, böyledir diye dışlama lüksümüz yok. Barış bizim yanımızda yer aldı ve adının gerektirdiği şey için uğraşıyor, BARIŞ için 🙂)
rockerrocker demiş ki:Bunu niye merak ediyorsun ki HARDBLACK anlamadım doğrusu :evil: merak mı ediyorsun bu tarz yorumlara katılıp bundan zevk mi alıyorsun :?: :?: :?: bende bunu merak ediyorum doğrusu :!: :!: :!:
Barış Akarsu hayranları içinde evet doğrudur rock la rocerlıkla duruşla tarzla bakış açısıyla son derece birbirinden farklı insanlar vardır.
1- Bu hangi sanatçı için geçerli değildir ki
2- Barış AKARSU nun bunda bir suçu varmıdır
3- Bu bir suçmudur?
4- insanları sınıflandırmak ne derece doğrudur.
BARIŞAROCK gerek duruşuyla gerek varoluş biçimiyle son derece doğru bir ekip işidir. Bir şekilde bu organizasyona katılan ona değer veren çalışmalarını takip eden herkes buna gönül vermiş demektir.
Evet olacaktır Barışarocka da sadece Barış Akarsu yu görmek için gidenler durumla alakası olmayanlar tabiki olacaktır ama onun sayesinde olsa bile böyle bir organizasyona katılıp o havayı soluyup bu durumdan ders çıkartacak ve yeni bakış açısı kazanacak olan insanların da sayısı gözardı edilmemelidir.
Benim görüşüm bu konuda böyle...
HARDBLACK demiş ki:Zevk alma yada başka bir durum söz konusu değildir yazıda katıldığım noktalar olduğu kadar ters gelen noktalarda var. Sizlerin (fanlar olarak) veya Barış akarsuyu bilenlerin fikirlerini öğrenmek için buraya yazdım.Bunu kendimi savunmak için yazmıyorum sitede HL ile ilgilide bir yazı vardı onuda ekledim okuyabilirsiniz.
Benim bu yazıda ve sitedeki yazıda asıl takıldığım şey Barış Akarsuyu ve Haluk Levent'i arabesk-rockçı olarak göstermeleri ( şahsen kesinlikle öyle düşünmüyorum) merak ettiğim ise ilgili kişileri iyi tanıyan sizlerin düşünceleri.