dramir demiş ki:rockrocker menejeri olarak sen cevap versene barışın bundan sonraki hedefleri nelerdir
:roll: :roll: :roll: 😉
dramir demiş ki:rockrocker menejeri olarak sen cevap versene barışın bundan sonraki hedefleri nelerdir
dramir demiş ki:bilmiyordum valla kusura bakma ama tepkinde bir garip bütün mesajlarına baktım haberler senden gelince sen sandım aman aman özür
dramir demiş ki:bilmiyordum valla kusura bakma ama tepkinde bir garip bütün mesajlarına baktım haberler senden gelince sen sandım aman aman özür
kemancıda çalmış biri olarak galiba biliyorum orayı 😆_merviii_ demiş ki:DNA Live Bar
Siraselviler Cad. No:69 Taksim /istanbul (Kemanci 'nin alt kati)
🙂 yanlışımı gösteren aslında mervidir.dün baya konuştuk onunla sağolsun yardımcı oldu.cadi_ezgi demiş ki:beRock senin gibi önyargılı birini barışı dinlemeye sevk ettiğim için çok mutluyum. emin ol dinledikten sonra fikrin değişecek. bence insanlara kırıcı değilde böyle yaklaşılmalı. barışı "sevme, sen sevmesende olur, o bizim."gibi değilde böyle olunmalı.. yanlışmıyım beRock yanlışsam söle 😆 😆 Bu hafta sanırım bizde gidicez DNA ya görüşmek ümidiyle 😆 😆 8)
baRock demiş ki:🙂 yanlışımı gösteren aslında mervidir.dün baya konuştuk onunla sağolsun yardımcı oldu.cadi_ezgi demiş ki:beRock senin gibi önyargılı birini barışı dinlemeye sevk ettiğim için çok mutluyum. emin ol dinledikten sonra fikrin değişecek. bence insanlara kırıcı değilde böyle yaklaşılmalı. barışı "sevme, sen sevmesende olur, o bizim."gibi değilde böyle olunmalı.. yanlışmıyım beRock yanlışsam söle 😆 😆 Bu hafta sanırım bizde gidicez DNA ya görüşmek ümidiyle 😆 😆 8)
sanada desteğin için teşekkürler.dna da olcam.ve merviyede sözüm var.onu yerine getirmek istiyorum.inşallah olur 😉
bu arada fan olunur anlarımda siz olayı aşmışsınız baya ya🙂