baRock demiş ki:ya sizinki sevgi değil aşk falan herhalde.aşmıştan kastım o.artı şirket tarzında çalışılıo.yani bilmediğim çok şey öğrendim barış hakkında.gerekli bilgi sevgi vedöküman fazlasıyla mevcut sizde.iyisiniz yani.
yaf şirket dediysek ticari şirket demedik 🙂_merviii_ demiş ki:baRock demiş ki:ya sizinki sevgi değil aşk falan herhalde.aşmıştan kastım o.artı şirket tarzında çalışılıo.yani bilmediğim çok şey öğrendim barış hakkında.gerekli bilgi sevgi vedöküman fazlasıyla mevcut sizde.iyisiniz yani.
Barış'ı çok seviyoruz da şirket fln nerden çıktı 😆 😆
Bu yakınlık tamamen Barış'tan kaynaklanıyor.Sıcakkanlı,samimi ve başarılı bir insan..
Ezgi evet önyargıyı yoketmek zor açıkcası ama tanıdıkça,dinledikçe daha iyi anlıyor insanlar😉
🙂 🙂 🙂sen naptın 😆dramir demiş ki:sevgili barock bu foruma yazarken dikkat ediceksin çünkü heran azarlanma ihtimalin var iyide yazsan kötüde bizde nasibimizi aldık masum bir soruyla alışırsın zamanla dnada iyi eğlenceler
baRock demiş ki:🙂 🙂 🙂sen naptın 😆dramir demiş ki:sevgili barock bu foruma yazarken dikkat ediceksin çünkü heran azarlanma ihtimalin var iyide yazsan kötüde bizde nasibimizi aldık masum bir soruyla alışırsın zamanla dnada iyi eğlenceler
izleyemedim.ben 2. gün gittim galiba.bu objektifin ihtiyaç molasının olduu gün.onlarıda tam izleyemedim yanımdaki arkadaşın yüzünden.annesi çaardı 🙂 bayn nasıl olsa 🙂rockerrocker demiş ki:ok baRock konu kapandı taylanayık forumunuda takip ediyorum ben Barışarocktan bahsetmişsin orada izlemedinmi 2. gün Barış ı
Bu hafta sonu cuma haricinde
cumarteside küresel ısınmaya karşı yapılan gösteride yer alacak Kadıköyde
alt kemancıda dna da 😉rockerrocker demiş ki:ok anladım o zaman elbet bir cuma yolun düşer Kemancı orta kata 🙂
Bu arada dün Barış akşam saat 20:00 de TRT Fm de konuktu çok keyifli bir sohbetti Türkiyenin dört bir yanından çeşit çeşit meslek gurubundan öğrenciden çobandan ev hanımından şöförüne kadar bir sürü insan aradı hepside Barış ın içtenliğine övgüler yağdırdı yok abi onun kadar içten ve doğalı yok piyasada ben bunu bilir bunu söylerim .