Öncelikle sunu belirtmek istiyorum arkadaslar, ben barisin SESI ve SARKILARI sayesinde Rock müzik dinlemeye basladim, onun tarzi tam olarak ne bilmiyorum, fazlada anlamam zaten ama ne olursa olsun iyi oldugunu biliyorum. Hatta cok iyi.
Ilk Akademi ´Tr yarismasinda dinledigim an farketmistim zaten. Sirf yakisiklikikla bir yerlere gelinmiyor, ne yakisiklilar geldi gecti ama Baris Akarsu geldi ve gitmeyecek.Hayranlari onu birakmayacak. En tepeye cikacak. Ben Baris akarsuyu kimseyle kiyaslamiyorum, kimse kimse gibi olamaz. Herkesin kendi tarzi, kendi sesi var. Ve Baris Akarsu bir bütün olarak HARIKA bisey. Yüregi o kadar güzel ki, kalbi o kadar temizki ici kötülük dolu insanlar bunu farkedemezler. Görmek isteyenler ise görüyorlar zaten. Herseyi zamana birakiyoruz, baris iyi ve daha iyi olacak, herkes görecek, herkes bilecek ve bu sitede onun hakkinda kimse kötü seyler yazamayacak. Yazacak bisey bulamayacak.
Yarisma bittikten sonra, hersey bitti, kaset sözü yerine getirilmedi, Baris Akarsu herseyi kendisi yapti, kendisi ugrasti. Yani yarisma sayesinde diye birsey yok... O yarisma sayesinde kaset gec bile kaldi denilebilir.
Baris lütfen Avusturyaya da gel... Bizde burada bir yardim gecesi organize etsek gelirmisin???
Avusturyadan herkese kucak dolusu sevgiler