o senin fikrin sadece dış görünüşüne göre sanatçı seçen insanlar bu konuda kesin bir yargıya varamazlar._merviii_ demiş ki:pudding ne komiklik meraklısısın sen öyle.Çabuk çözmüşsün karakter olaylarına fln girmişsin bravo yani.
Barış'ın bu şarkıyı daha önce yorumladığını bilmeyen çok insan var.Evet herkes görse diyorum komik olan ne!Neyse sen takıl öyle..(hehehe)
Gel Gör Beni'yi daha önce de yorumlayanlar oldu ve olacaktır ama ben kimsenin Barış kadar başarılı yapacağını sanmam 🙂
pudding selam eminim beni hatırlarsın bu forum çatısı altında bir süre önce sende yorumlarda bulunurdun uzun süredir girmiyordun öncelikle hoşgeldin sonrasında ise tabiki herkesin görüşüne saygılıyız biz ve sen baştaki yazılarında olumlu şeyler yazıyordun diye hatırlıyorum ama tabiki bu parçada sende dorian nın yorumunu daha çok beğenmiş olabilirsin bunu tartışmam ben Barış ı sevmeseydim yada öyle demeyelimpudding demiş ki:burda konusan barıs hayranlarının cogunadır bu lafım..barıs o yarısmadan sonra popta yapsa siz onun arkasında aynen bu sekilde durucaktınız..sonuc ortada bence..kavga etmek için girmiyorum buraya.sadece fikirlerimi belirtiyorum..
ayrıca barıs akarsunun doriandan once soyledigini de biliyorum o parcayı !
ilk albümünde yarısmanın getirisiyle cok iyi muzisyenlerle calıstı..bakalım 2.albüm nasıl olucak? 😀
Daishuman demiş ki:o senin fikrin sadece dış görünüşüne göre sanatçı seçen insanlar bu konuda kesin bir yargıya varamazlar.
ya kavga etmek için söylemiyorum yanlış anlama ama çok farklı bir boyutta olurdu lafını açarsan sevinirim.Yani demek istediğin daha çok insanın tanımasıysa bu onun tipinden onun istemesinden çok insanların onu istemesiyle alakalı bir durum..Yani barışın elinde olsa çok daha tanınmak isterdi buna emin olun..Burda pek öyle barışın müziğinin konuşulduğunuda görmüyorum açıkçası daha çok ayyy evet yakışıklı diyecek laf yok o nedenle güzel de söylüyor gibi birşey çıkıyor.rockerrocker demiş ki:Daishuman demiş ki:o senin fikrin sadece dış görünüşüne göre sanatçı seçen insanlar bu konuda kesin bir yargıya varamazlar.
Barış dış görünüşüne göre hayran kazanmaya kalkan biri olsaydı Türkiye şartlarında şu anda çok farklı bir boyutta olurdu ama o bunu istemedi asla çünkü gerçekten yakışıklı 😆
bak burda kimin kendiyle çeliştiği ortada ...müzikle ilgili bir yorum göremiyorum ben....neyse ya tartışmak istemiyorum anlamıyacaksın nasıl olsa boşver_merviii_ demiş ki:Yakışıklılığına diyecek laf yok zaten..Gözleri,gülüşü yeter Barış'ın🙂) içinin güzelliği dışına yansıyor. Adam her şeyiyle dört dörtlük ya😛 İkinci albümü sabırsızlıkla bekliyorum..
ne saçmaladığını anlamadım ama şunu söyliyim:ben sadece dorian la barış karşılaştırmana cevap verdim ana konu buydu ama demekki kaşıntın vardı ki dış görünüş konusunu bu kadar uzattın..Ayrıca bu kadar mesajı anlamadığına göre kimin kafası basmıyo ortada bence(uzatmak istemiyorsan artık cevap verme kapansın bende vermeyeceğim)_merviii_ demiş ki:Senin arada basıyo sanırım..Yukarda bir şey yazıyorsun ona cevap veriyorum (Ben Barış'ın sesini duyup koşmuştum TV'ye..Ben rock müzik dinlerim pop söylese tanımazdım bile onu..Ve ben Barış'ın yaptığı şarkıdan,yorumundan bahsediyorum siz dış görünüşünden bahsediyorsunuz.)gibi..Sonra rockerrocker'a cevap olarak yazdım alıntı yaptığın msjımı..Yine söylüyorum her şeyiyle dört dörtlük..ikinci albümü sabırsızlıkla bekliyorum..Sen görmek istediğini görüyorsun zaten..Bu durumda anlamayan kim o da belli oluyor!
tamam sen kendinle çelişmiyo olabilirsin fakat ben bir yorumun bu kadar uzatılacağını da tahmin etmedim doğrusu..ben sadece barışın yorumunu doriandan daha iyi bulmadığımı söyledim.Yani yorum hakkımı kullandım ama kullanmaz olaydım(dış görünüşle ilgili yorumumda sadece bir eleştiriydi ) sırf yorum yaptım diye bu kadar hakaret yiyeceğimi tahmin etmedim(senden değil tabi diğer arkadaştan)rockerrocker demiş ki:Arkadaşlar niçin bu kadar tartışıyorsunuz yapmayın lütfen gerek yok herkes istediğini düşünür Daishuman seninle polemiğe girmek istemem gerek yok niye boş yere tartışalım ama ben senin ilk yorumun üzerine o mesajı yazmıştım yani kendi kendimle çelişmedimdedimki eğer tipini kullanarak biryerlere gelmek istese malzeme olsaydı boyalı basına çoktan başka denizlere yelken açmış olurdu tabii öylesi suni bir gündem ne kadar sürerse artık ama o bunu seçmedi demek istedim yakışıklı olduğunu söylemem bu sebeptendi yani hani bunu kullanmak istesi kullanırdı. Ama hayret sen bu konuyu açana kadar kimse burada onun kaşından gözünden saçından bahsetmiyordu bahsedilen Cem Karaca nın varisi olayı Akademi Türkiye diye bir yarışmaya katılmış olması Iskaj Islak yorumu albümü ne kadar rock yapıyor yapmıyor konserleri nasıl geçiyor ikinci albümünde ne yapacak vs vs haa tipiyle ilgili belkide yapılan tek konu gözlerine çektiği sürmeydi. O sebeple sana katılmıyorum.
barış gece 23 e kadar bakırköy özgürlük meydanındaydı.1 saatte edirneyemi gitmiş helal olsun..Emin misin edirnede girdiğine çünkü burda bayaa uzun konser verdi.rockerrocker demiş ki:Daishuman, diğer arkadaşında sana hakaret ettiğini sanmıyorum ikiniz polemiğe girmişsiniz o kadar olur böyle şeyler birbirinizi yanlış anlamışsınız ve kızmışsınız üslup olayını biraz sertleştirmişsiniz neyse takmayın yaa bakın 2006 ya da girdik hatta ilk günü geride bıraktık aman Allahım şimdi göz açıp kapayıncaya kadar 2007 de gelir.
Neyse Barış yeni yıla sevenleriyle beraber Edirne Adrian Bar da girdi. Çok güzel geçmiş konser ve gece öğrendiğime göre başarılarının devamını diliyorummm
Herkesin yeni yılı kutlu olsun umarım hepimizi iyi bir yıl bekliyordur.
Daishuman demiş ki:barış gece 23 e kadar bakırköy özgürlük meydanındaydı.1 saatte edirneyemi gitmiş helal olsun..Emin misin edirnede girdiğine çünkü burda bayaa uzun konser verdi.rockerrocker demiş ki:Daishuman, diğer arkadaşında sana hakaret ettiğini sanmıyorum ikiniz polemiğe girmişsiniz o kadar olur böyle şeyler birbirinizi yanlış anlamışsınız ve kızmışsınız üslup olayını biraz sertleştirmişsiniz neyse takmayın yaa bakın 2006 ya da girdik hatta ilk günü geride bıraktık aman Allahım şimdi göz açıp kapayıncaya kadar 2007 de gelir.
Neyse Barış yeni yıla sevenleriyle beraber Edirne Adrian Bar da girdi. Çok güzel geçmiş konser ve gece öğrendiğime göre başarılarının devamını diliyorummm
Herkesin yeni yılı kutlu olsun umarım hepimizi iyi bir yıl bekliyordur.