ya havle vela kuvvet...rockerrocker demiş ki:ya yazının içeriğine kapılmış olmama rağmen bende diorum alla alla Axl Rose un bir adı dahamı var diye düşündüm 😆 😆 😆hwy2hell demiş ki:bu arada uzun yazmam nedeniyle büyük bir gaf yapmışım Guns n Roses ın solisti Van Axl demişim basketbolu sevmem ve Axl Rose u fazla sevmemem(Slash e tavrı için) buna neden olmuş olabilir. he he he sürç ü lisan ettik affola valla kendime gülesim geldi...
neyse yorum konusunda sana katılıyorum şöyleki albümden sonra sayısı 100 ü geçen konser verdi Barış ve daha öncede belirttiğim gibi 30 a yakınına gitmişimdir ve her seferinde bir öncekinden daha güçlü daha güzeldi yorumu ve ben 2. albümün çok iyi olacağına eminim. 😆
canacanka-t alizez i savunmak için yazmıyorum ama sevmeyebilirsin dinlemeyebilirsin de çorba içerken çorbanın içine saçının girmesinin ne komik bir tarafı var ne de konuyla alakası kel alaka yanii ama içinden öyle gelmiş yazmışsın da bunun üstüne ne denebilirki yani herhalde Barış Akarsuyu sevmemenin ya da dinlememenin nedeni bu olmasa gerek değil mi sebebi neyse onu yazarsan o konuyu tartışmak ya da tartışmamak daha doğru olur sanırım :x
arkadaşlar yazmak istedim yazdım sorun mu oldu şimdi?? sevmek zorunda da değilim sevmediğimi sölemekte bir sakınca da görmedim kel alaka da olsa alaka alakadır arkadaşlarım bunları yazmakta da en ufak bir kusur görmedim...
sanki herkes bişe yazarken bir alaka arıyor bakın forumda alaka mevcut mu acaba? birisi birşey lazar millet ona cevap yazar aradan biri çıkar benim gibi onla alakalı olmayan başka bişe yazar yani büyütmeyelim ha çorbanın içine saç girmiş ha girmemiş önemli değil yani bide bunun nesi komik diyorsunuz bana göre komik yaşadım çünkü sana göre komik olması mı gerek?