N
NALAN
ozgurv demiş ki:Barış Akarsu konser :twisted:
tarih:29 nisan 2006 cumartesi
yer:istanbul,beyoğlu passage live
saat: 22:00
giriş ücreti 15 ytl
bekleriz..... 😉
evet arkadaşlar 2. albüm öncesi konserlere hepinizi bekliyoruz
ozgurv demiş ki:Barış Akarsu konser :twisted:
tarih:29 nisan 2006 cumartesi
yer:istanbul,beyoğlu passage live
saat: 22:00
giriş ücreti 15 ytl
bekleriz..... 😉
izlerin demiş ki:slm ya seni çok seviyorum ben
sahne performansı ile önyargıları kırıyor BARIŞ AKARSU!!!johnnyturhan demiş ki:bu adamı ilk cıktığında hiç sevmemiştim çünkü bir yarısmayla gelmişti ve albümün ticari kaygılar tasıyarak yapıldığından emindim ama bir gece can sıkıntısından konserine gittim adam sahnede inanılmazdı demir demirkandan sonra gördüğüm en iyi sahne performansı diyebilirim keşke biraz dahga bağımsız çalışmalar ortaya koyabilse
johnnyturhan demiş ki:bu adamı ilk cıktığında hiç sevmemiştim çünkü bir yarısmayla gelmişti ve albümün ticari kaygılar tasıyarak yapıldığından emindim ama bir gece can sıkıntısından konserine gittim adam sahnede inanılmazdı demir demirkandan sonra gördüğüm en iyi sahne performansı diyebilirim keşke biraz dahga bağımsız çalışmalar ortaya koyabilse
sğl dstm ben nisan ayında diye öğrenmiştim ama haziran ayına sarktı galiba.sağlık olsun umarım sıkı bi albüm geliyodurt piyasayaozgurv demiş ki:-GUITARIST- demiş ki:2 nci albümün ne zaman çıkacağı kesinleştimi bilgisi olan warmı
suan calışmalar hızlı bır sekılde devam edıyor haziran ayı içersinde albümün cıkmasını bekliyoruz ama malum Türkiye koşulları :roll: o yüzden bu tarih azda olsa sarkabilir... Ama çok iyi bir albüm geldiğini söyleyebilirim...
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
-GUITARIST- demiş ki:sğl dstm ben nisan ayında diye öğrenmiştim ama haziran ayına sarktı galiba.sağlık olsun umarım sıkı bi albüm geliyodurt piyasayaozgurv demiş ki:-GUITARIST- demiş ki:2 nci albümün ne zaman çıkacağı kesinleştimi bilgisi olan warmı
suan calışmalar hızlı bır sekılde devam edıyor haziran ayı içersinde albümün cıkmasını bekliyoruz ama malum Türkiye koşulları :roll: o yüzden bu tarih azda olsa sarkabilir... Ama çok iyi bir albüm geldiğini söyleyebilirim...
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
johnnyturhan demiş ki:bursa konserinden bir anı anlatym:
barıs gitaristin kulağına bişeyler soyledi ve gitarist yavuz cetin in yasamak istemem artık aranızda yı calısp soylemeye basladı sarkı bitti barıs birisini gösterdi bu sarkı gönül abla içindi kendisi yavuz cetin in teyzesidir dedi ... zaten bar yıkıldı o ara inanılmaz bir alkıs geldi kadının gözleri doldu..hem barıs akarsunun bu inceliği yapması hemde yavuz cetin in teyzesinin barıs akarsuya destek vermesi benim cok hosuma gitmişti
İŞTE BUDURRRR 😆nesss demiş ki:
johnnyturhan demiş ki:bursa konserinden bir anı anlatym:
barıs gitaristin kulağına bişeyler soyledi ve gitarist yavuz cetin in yasamak istemem artık aranızda yı calısp soylemeye basladı sarkı bitti barıs birisini gösterdi bu sarkı gönül abla içindi kendisi yavuz cetin in teyzesidir dedi ... zaten bar yıkıldı o ara inanılmaz bir alkıs geldi kadının gözleri doldu..hem barıs akarsunun bu inceliği yapması hemde yavuz cetin in teyzesinin barıs akarsuya destek vermesi benim cok hosuma gitmişti
Black_knight demiş ki:johnnyturhan demiş ki:bursa konserinden bir anı anlatym:
Yavuz çetin şahsen tanıdım biriydi.O yüzden fazla azına almasın şarkılarını ,yakışmıyor ona 😉
Kadının gözleri dolar tabi ,duygu sömürüsü.Haddini bilsin.Yavuz çetinin şarkılarını da batırıp ,rezil etmesin.
Yavuz çetin gibi olmaya onun ömrü yetmez. 😉