Barış Yurtseven - Beni Yalnız Bırakma (Prod. By Harun Çelik)

Arkadaş kendini Barış Akarsu sanıyor. Çok şeyapmayın.
Allah kitap korkusu bilmediğin için ağzımdan çıkmayan herşeyi söyleme cürreti gösteriyorsun barış akarsu dediğine göre youtube kanalımda 3.300.000 izlenmesi olan ıslak ıslak şarkısını görmüşsün çokta büyütme Barış Akarsu gibi bir sanatçıya kalmayan dünya sana bana mı kalacak fazla uğraşmayın gereksiz yere çok laga luga yapıyorsunuz işinize bakın size gelip saldıran laf atan yok olmadıda siz gelip atarlı konuşup ayar vermeye çalışıyorsunuz biraz haddinizi bilin dünya herkese yeter.

Son düzenleme:
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim Bismillahirrahmanirrahim. Öncelik ben size siz diye hitap ederken bana sen diye hitap etmeyin. Ne saldırması? Size saldırıp elime ne geçecek benim anlamadım. Zaten sizi değerli bulmuşum ki oturup dinlemişim dimi? Hata etmişim. Başarılarınızın devamını dilemişim. Sonrada ufak eleştirimi yapmışım. Liseyi mi bitirdiniz anlamadım. Kendimden utandım cidden uğraştığım işlere bak. Proje diyor bir de. Ne projesi. Yaptığınız şarkı baştan aşağı detone. Neyse.
Diyene bak ya ses mühendisi konuştu arkadaşlar alkışlamayı unutmayın zavallı, bu tipler genelde parasını yiyemedikleri sanatçı kesimini susturmaya çalışan müzikle alakası olmayan daha adını belli edecek kadar cesaretini gösteremeyen aciz kullar çok yazık harcanıyorsunuz sen kimsin? ismin cismin şanın şöhretin hayırdır birader ne ayaksınız?

Barış Yurtseven senin gerçek adın mı yoksa Barış Akarsu hayranlığından mı geliyor merak ettim?
Yurtta Sulh Cihanda Sulh
Yurtta Barış Dünyada Barış
Mustafa Kemal Atatürk

Barış Manço / Barış Akarsu / Yurtseven Kardeşler

Bu ülkenin topraklarında yetişmiş vatanını milletini seven bir vatandaşım gerçek adım Harun Çelik'tir bir çok sebebi var. Barış Yurtseven ismini kullanmamın..

Sezen Aksu ya İbrahim Tatlıses e maçan yiyorsa çok delikanlı isen aynısını söyle kardeş sahne adı kimlik aynı da olur ayrıda olur ama sanatçı nick kullanmaz hele hele yabancı özentiliği yapıp ta saçma sapan anlamı bile olmayan bir isim kullanmaz Allah ailene arkadaşlarına sabır versin 😎

İyi de yukarıda bize böyle diyordunuz. Sizin de adınız çakmaymış.
Sezen Aksu ya İbrahim Tatlıses e maçan yiyorsa çok delikanlı isen aynısını söyle kardeş sahne adı kimlik aynı da olur ayrıda olur ama sanatçı nick kullanmaz hele hele yabancı özentiliği yapıp ta saçma sapan anlamı bile olmayan bir isim kullanmaz Allah ailene arkadaşlarına sabır versin 😎

Peki bir sorum daha var; neden tezahurat yapar gibi söylüyorsun ?
Öyle söylemiyorum senin kulakların problemli aynı beynin gibi psikolojik destek alırsan çok daha iyi olabilirsin şuan 30 dan fazla bu konuya yorum yapıldı ve her cevabın konuya yapılan ilk yoruma geri götürüyor anladın mı yani zeka kavramı nı düşün geri zeka ve ileri zeka sen geriye gitmekte inat ediyorsun ama ben sözümün arkasındayım.

Bu şekilde söylüyorsunuz.

Bu arada yanlış anlaşılmasın videodaki beste ve icra sizin bestenizden ve icranızdan daha iyi. Sadece bunlar gibi söylemeye çalışıyorsunuz.

Öyle söylemiyorum senin kulakların problemli aynı beynin gibi psikolojik destek alırsan çok daha iyi olabilirsin şuan 30 dan fazla bu konuya yorum yapıldı ve her cevabın konuya yapılan ilk yoruma geri götürüyor anladın mı yani zeka kavramı nı düşün geri zeka ve ileri zeka sen geriye gitmekte inat ediyorsun ama ben sözümün arkasındayım.
mahkemede görüşürüz xd bu arada fenerbahçeliyim

Peki sizin gibi bir sanatçı kendisine ait olmayan videoları kendi hesabında paylaşıp bu işten prim yapmayı nasıl kendisine yediriyor? Videolarınızı telif için Barış Akarsu'nun ailesine ve avukatlarına şikayet edeceğim.

Geri