Barış Yurtseven - Beni Yalnız Bırakma (Prod. By Harun Çelik)

1732202167849.webp

1732202150042.webp

Burda dursun da siler miler.

Peki sizin gibi bir sanatçı kendisine ait olmayan videoları kendi hesabında paylaşıp bu işten prim yapmayı nasıl kendisine yediriyor? Videolarınızı telif için Barış Akarsu'nun ailesine ve avukatlarına şikayet edeceğim.
Barış Akarsu resmi YouTube rozetli kanalı Seyhan Müzik in izni ile oluşturup Hatice Akarsu annemize bizzat Barış Akarsu'nun kuzeni Serkan Kökdemire vermiş biriyim kardeşi Nesrin Akarsu ile görüşüyorum senin gibi cahilce insanlara saldırıp bilip bilmeden konuşmuyorum telif gelirleri seyhan müzik alıyor ben sadece kazandırmakla mükellefim kıskançlıktan kudurduğun için normaldir barış manço ailesi Kurtalan Ekspres Cem Karaca ailesi oğlu Emrah karaca bir çok Anadolu rock müzik sanatçısı ile bizzat görüşen biriyim köpeklik yapma artık kes sesini.

Olsun biz şikayetimizi yapalım gene de ne bilelim web programcısı olduğun yalanı gibi bunun da yalan olmadığını?
Barış Akarsu resmi YouTube rozetli kanalı Seyhan Müzik in izni ile oluşturup Hatice Akarsu annemize bizzat Barış Akarsu'nun kuzeni Serkan Kökdemire vermiş biriyim kardeşi Nesrin Akarsu ile görüşüyorum senin gibi cahilce insanlara saldırıp bilip bilmeden konuşmuyorum telif gelirleri seyhan müzik alıyor ben sadece kazandırmakla mükellefim kıskançlıktan kudurduğun için normaldir barış manço ailesi Kurtalan Ekspres Cem Karaca ailesi oğlu Emrah karaca bir çok Anadolu rock müzik sanatçısı ile bizzat görüşen biriyim köpeklik yapma elinden geleni ardına koyma 😎

En başta uyarmıştım Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Birimine Sizi Halkı Kin Nefret ve Düşmanlığa itme suçundan iftira ve şantaj yapmaktan ihbar ediyorum.

İşin özü 300 e yakın bestesi olan bir müzisyene şarkıların "tribün bestesi" gibi diyerek algı oluşturmak başarısına gölge düşürmekten başka hiç bir işe yaramıyor ve bunun sonucunda sizin yaptığınız kıskançlıktan dolaylı bir şekilde saldırmaktır.
Üstadım 2 ay önce 30 besteniz vardı. 2 ayda 300 gibi bir sayıya çıkartmanız takdire şayan. Söz yazarlığınızın güzelliğini neye borçlusunuz ? Şarkılarınızda yüreğe dokunan çok kaliteli sözler var.

Elinize sağlık çok güzel olmuş.

Üstadım 2 ay önce 30 besteniz vardı. 2 ayda 300 gibi bir sayıya çıkartmanız takdire şayan. Söz yazarlığınızın güzelliğini neye borçlusunuz ? Şarkılarınızda yüreğe dokunan çok kaliteli sözler var.

Elinize sağlık çok güzel olmuş.
2009 - 2010 yılından günümüz 2024 yılına kadar şiir yazmaktaydım yani bir çoğu elimde hali hazırda bulunan şiirler di askerden sonra müziğe devam ettim şiirleri besteye çevirip her ne kadar profesyonel olmasa da amatör bir müzisyen olarak seslendirip yayınladım elimden geldiğince teşekkür ederim desteğin için sağolasın.

2009 - 2010 yılından günümüz 2024 yılına kadar şiir yazmaktaydım yani bir çoğu elimde hali hazırda bulunan şiirler di askerden sonra müziğe devam ettim şiirleri besteye çevirip her ne kadar profesyonel olmasa da amatör bir müzisyen olarak seslendirip yayınladım elimden geldiğince teşekkür ederim desteğin için sağolasın.
Çok iyi , takipteyim. Sesinizi Luciano Pavarotti'ye çok benzetiyorum. Hem TOK hem GÜÇLÜ bir SES'e saHipSiniZ. Allah-u Teala yolunuzu açık eylesin.

Ben de uzun zamandır EROL AŞKIN GÜNEŞ'i isimli abimizi takipteyim. Bir şarkısını bırakayım ona da destek olur umarım forum halkı!!!! Onun sesi sizinkine benzemiyor ama müzisyenlik anlamında çok ORTAK noktanız var KESİNLİKLE. FORUM HALKI beni anlayacaktır... İyi forumlar diliyorum herkese.

Geri