chvwannings 6 Aralık 2024 #1 bass gitar almak istiyorum ama merak ettiğim bir sürü konu var yardımcı olacak var mı
gitarıtanıyorum 7 Aralık 2024 #3 chvwannings demiş ki: bass gitar almak istiyorum ama merak ettiğim bir sürü konu var yardımcı olacak var mı Hepsini görmek için tıklayın... Bütçe belli mi
chvwannings demiş ki: bass gitar almak istiyorum ama merak ettiğim bir sürü konu var yardımcı olacak var mı Hepsini görmek için tıklayın... Bütçe belli mi
Holydrinker 7 Aralık 2024 #4 İstemek başaramamanın yarısıdır. Bu foruma gelene kadar çoktan araştırmanız gerekirdi… Başlamayın bence…
İstemek başaramamanın yarısıdır. Bu foruma gelene kadar çoktan araştırmanız gerekirdi… Başlamayın bence…
illussionist 7 Aralık 2024 #5 bak şimdi alıosun cort un bassını , alıyorsun amfini zaten özgüvensiz enstürmanı çalıo gibi yapıosun olay bitti hocam
bak şimdi alıosun cort un bassını , alıyorsun amfini zaten özgüvensiz enstürmanı çalıo gibi yapıosun olay bitti hocam
chvwannings 7 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 ChuckSchuldinerDeath demiş ki: Ben de Hepsini görmek için tıklayın... Birlikte başlarız o zaman 😀
ChuckSchuldinerDeath Perşembe 01:35 #7 chvwannings demiş ki: Birlikte başlarız o zaman 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Ben başladım gibi. Ya sen?
chvwannings demiş ki: Birlikte başlarız o zaman 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Ben başladım gibi. Ya sen?
ChuckSchuldinerDeath Perşembe 01:36 #8 ChuckSchuldinerDeath demiş ki: Ben de Hepsini görmek için tıklayın... Bizde yalan olmaz 😎
V_Bassman Perşembe 20:27 #9 ChuckSchuldinerDeath demiş ki: Bizde yalan olmaz 😎 175802 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Yorum isterük
ChuckSchuldinerDeath demiş ki: Bizde yalan olmaz 😎 175802 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Yorum isterük
ChuckSchuldinerDeath Perşembe 21:08 #10 V_Bassman demiş ki: Yorum isterük Hepsini görmek için tıklayın... Şahane bass gitar, çalmayı da öğrensem tam şahane olacak
V_Bassman demiş ki: Yorum isterük Hepsini görmek için tıklayın... Şahane bass gitar, çalmayı da öğrensem tam şahane olacak