E eymenharman 26 Ocak 2025 #2 Dostum merhaba . Hobi amaçlı toplanıyoruz hafta da bir iki stüdyoya girecez ilgilenirsen 552 6291813 whatsaptan yazar mısın .
Dostum merhaba . Hobi amaçlı toplanıyoruz hafta da bir iki stüdyoya girecez ilgilenirsen 552 6291813 whatsaptan yazar mısın .
Ahrthour 28 Ocak 2025 #3 mr.nobody demiş ki: Başlangıç seviyesinde bas gitaristim, grup arıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Sadece bass giteristmiz eksik katılmak istersen @ahrthourr
mr.nobody demiş ki: Başlangıç seviyesinde bas gitaristim, grup arıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Sadece bass giteristmiz eksik katılmak istersen @ahrthourr
Anastasiatheguştatist 22 Şubat 2025 #5 Merhaba, eğer başlangıç seviyesi ritim gitaristi arıyorsan @baycolzeynep’e mesaj gönderebilirsin.
2 28mgko 23 Şubat 2025 #6 mr.nobody demiş ki: Başlangıç seviyesinde bas gitaristim, grup arıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... @28mgko yazabilir misin
mr.nobody demiş ki: Başlangıç seviyesinde bas gitaristim, grup arıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... @28mgko yazabilir misin
Anastasiatheguştatist 24 Şubat 2025 #7 mr.nobody demiş ki: Başlangıç seviyesinde bas gitaristim, grup arıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... eger hala ariyorsan, biz bir grup kurduk sadece basci ve vokal kaldi
mr.nobody demiş ki: Başlangıç seviyesinde bas gitaristim, grup arıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... eger hala ariyorsan, biz bir grup kurduk sadece basci ve vokal kaldi
Y yusufsin 3 Mart 2025 #8 mr.nobody demiş ki: Başlangıç seviyesinde bas gitaristim, grup arıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... instagram: yusuffsin ulaşabilir misin
mr.nobody demiş ki: Başlangıç seviyesinde bas gitaristim, grup arıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... instagram: yusuffsin ulaşabilir misin