Arkadaşlar yıllar önce biraz klasik gitar çalmiştım ancak başlangıç seviyesinde değerlendirilebilirim. Şimdi zamanım var ve elektro gitar almayı düşünüyorum. Her türlü Genre severim, muhtemelen de çalmak isterim.
Ellerim Küçük o nedenle 24 inçlik kısa klavye istiyorum.
Aslında Almanya'dan da bir iki ay içinde getirebilirim ama, şimdilik şu alttaki modeller dikkatimi çekti. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
www.zuhalmuzik.com
www.mydukkan.com
muzikdoktoru.com
Ellerim Küçük o nedenle 24 inçlik kısa klavye istiyorum.
Aslında Almanya'dan da bir iki ay içinde getirebilirim ama, şimdilik şu alttaki modeller dikkatimi çekti. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Squier FSR Bullet Mustang HH Laurel Klavye Olympic White Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Squier FSR Bullet Mustang HH Laurel Klavye Olympic White Elektro Gitar, SQUIER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.

SX SST57 3/4 BK - Black 3/4 Elektro Gitar Fiyatı - MyDukkan
SX SST57 3/4 BK - Black 3/4 Elektro Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da

Sx Se Electric Hallow Body Mini Elektro Gitar (Beyaz) | Müzik Doktoru
Sx Se Electric Hallow Body Mini Elektro Gitar (Beyaz) En Uygun Fiyat Garantisi ile Müzik Doktoru'nda! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!