Bol gecikmeli derken anlamadım ben 6K'lık M audio kullanıyorum yıllardır gecikmeyle ilgili sorun yaşamadım, adam benimkinden daha iyi bir ses kartı alacak nasıl bir gecikme var anlayamadım tam olarak 5-10 milisaniyeler bandından bahsediyoruz, siz behringer 202 falan kullandınız sanırım. Kulaklık çok önemli değil maksat sesleri doğru alsın yoksa oyun oynayıp müzik dinlediği bir kulaklıkta da işini yapar, sonuç olarak 10 kanallı kayıt almıyor bu adam ama sesleri frekansları doğru düzgün alsın en azından. Neural DSP, Amplitube, Guitar Rig, Bias, Studio one hepsinin cracklisi var zaten bunlara para vermeyecek. Bu adam lambalı amfi kullanmayacak, tabii ki solid state amfiler de tuşe ve analog hissiyat olarak dijitallerden iyidir ama ben derse başlıyorum gitarımı geliştirmek istiyorum tuşem tekniğim armoni bilgim çok iyi olsun zamanla diye bir yola çıkmıyor, ben öğrencilerime direkt amfiyle başlatıyorum mesela önce bir gelişsinler tuşelerini hatalarını iyice görüp onlara kassınlar ama bu adamın istediği şey tam olarak birden çok sound ve grup çalmak, bu sürede hem hobi olarak yapıp hem yavaşça geliştirmek, geride götürecek bir şey yok yani artısı çok fazla, eksisi bir tek tuşe kalsın, hafızayı bozmaz o.