Başlangıç için ses kartı önerisi

• Konuyu açan Konuyu açan arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arda

ardawilliams
Selam millet, elektro gitar çalmaya yeni başladım sayılır. 3.000 TL altına ses kartı bakıyordum, M-AUDIO M-Track Solo ve Behringer U-Phoria UM2'yi gözüme kestirdim. Bu driver muhabbetinden dolayı M-AUDIO M-Track Solo almayı düşünüyordum. Ne diyorsunuz sizce alınır mı?

Selam millet, elektro gitar çalmaya yeni başladım sayılır. 3.000 TL altına ses kartı bakıyordum, M-AUDIO M-Track Solo ve Behringer U-Phoria UM2'yi gözüme kestirdim. Bu driver muhabbetinden dolayı M-AUDIO M-Track Solo almayı düşünüyordum. Ne diyorsunuz sizce alınır mı?
İkinci elde çok güzel 24 bitler var ondan al 16 bit alma pişman olursun ben 2 ay önce 1000 tlden scarlett solo gen1 aldım ve baya memnunum ,ikinci elde steinberg ur12 fln var sarı sitede bakabilirsin

başlangıç ses kartı diye bir kavram yok. ucuza alınan kalitesiz bir kart 3-5 ay sonra can sıkar. satamazsın üstüne yenisini alırsın yani astarı kendindinden pahalıya gelir. adam akıllı bir ses kartı al öinimum 24 bit 96 khz olmalı. ucuz seskartı alacak kadar zenginsen bak ona bir şey diyemem.

Geri