Merhaba ekibinle bize katılıp İstanbul Kadıköyde sahne almak istersen @samoboi46 adlı instagram hesabımdan ulaşabilirsinizİnstagram verirsen iletişim kuralım.Ben bateri çalıyorum,bir de lead gitarist arkadaş var.Biz de birşeyler yapmak istiyoruz.
The Beatles severseniz Beatles tribute grubuna bir üye gerekiyor, normalde bassist bendim ama ilgilenirseniz ben ritim çalarım, grup üyelerinin yaşları 17-20 arası ama size fark etmezse bize de fark etmez, şimdilik stüdyo jam yapmayı planlıyoruz ileride sahne işine gireriz, ilgileniyorsanız Instagramdan @the_all_starrs_tribute veya Discordtan @eekturk'e yazabilirsiniz.Sahne,Jam farketmez ama yavaş yavaş rutine oluşturacak bir grup işine girmek istiyorum
Çoğu tarza ilgiliyim yeni birşeyler denemeye de fazlasıyla açığım.
Kafa dengi birlikte çalışacak elemanlar arıyorum, yaş farketmez. 🤘
Teşekkür ederim. Pek ilgilendiğim bir tarz değil, Size kolaylıklar diliyorum 🙏Merhaba ekibinle bize katılıp İstanbul Kadıköyde sahne almak istersen @samoboi46 adlı instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz
Selamlar, teşekkür davet için beatles ne yazıkki hiç benlik değil ya, hep sevmeye çalıştım ama bir türlü ısınamadımThe Beatles severseniz Beatles tribute grubuna bir üye gerekiyor, normalde bassist bendim ama ilgilenirseniz ben ritim çalarım, grup üyelerinin yaşları 17-20 arası ama size fark etmezse bize de fark etmez, şimdilik stüdyo jam yapmayı planlıyoruz ileride sahne işine gireriz, ilgileniyorsanız Instagramdan @the_all_starrs_tribute veya Discordtan @eekturk'e yazabilirsiniz.
Rica ederim tarzımız karışık olacaktır çoğunlukla Anadolu rock ve alternative rock çalacağız bilginiz olsunTeşekkür ederim. Pek ilgilendiğim bir tarz değil, Size kolaylıklar diliyorum 🙏
selam, katabolik isimli hard rock/grunge grubumuza yeni bassçımızı arıyoruz. dorock, the wall gibi mekanlarda sahne aldık ve yeni setlist oturtup 1 2 beste de var yeniden sahne almaya devam edicez. insta: bariisdorukSahne,Jam farketmez ama yavaş yavaş rutine oluşturacak bir grup işine girmek istiyorum
Kafa dengi birlikte çalışacak elemanlar arıyorum, yaş farketmez. 🤘
Sahne,Jam farketmez ama yavaş yavaş rutine oluşturacak bir grup işine girmek istiyorum
Kafa dengi birlikte çalışacak elemanlar arıyorum, yaş farketmez.
selam, katabolik isimli hard rock/grunge grubumuza yeni bassçımızı arıyoruz. dorock, the wall gibi mekanlarda sahne aldık ve yeni setlist oturtup 1 2 beste de var yeniden sahne almaya devam edicez. insta: bariisdorukSahne,Jam farketmez ama yavaş yavaş rutine oluşturacak bir grup işine girmek istiyorum
Kafa dengi birlikte çalışacak elemanlar arıyorum, yaş