Ö Ötzi 26 Nisan 2025 #1 17 yaşındayım teori bilgim var ve beste yapıp söz yazabiliceğim bi grup arıyorum. Bas çalıyorum
The Guy 28 Nisan 2025 #3 Ötzi demiş ki: 17 yaşındayım teori bilgim var ve beste yapıp söz yazabiliceğim bi grup arıyorum. Bas çalıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Ne tür çalmak istiyorsun? Ve sana nasıl ulaşabilirim?
Ötzi demiş ki: 17 yaşındayım teori bilgim var ve beste yapıp söz yazabiliceğim bi grup arıyorum. Bas çalıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Ne tür çalmak istiyorsun? Ve sana nasıl ulaşabilirim?
Ö Ötzi 29 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 The Guy demiş ki: Ne tür çalmak istiyorsun? Ve sana nasıl ulaşabilirim? Hepsini görmek için tıklayın... death metal harici çoğu şeyi çalarım çok dar bir yelpazem yok yeni şeylere açığım iletişim için :05337837798 instagram psilocybe.serbica Son düzenleme: 30 Nisan 2025
The Guy demiş ki: Ne tür çalmak istiyorsun? Ve sana nasıl ulaşabilirim? Hepsini görmek için tıklayın... death metal harici çoğu şeyi çalarım çok dar bir yelpazem yok yeni şeylere açığım iletişim için :05337837798 instagram psilocybe.serbica
Ö Ötzi 29 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 yecvevo demiş ki: Dostum iletişim bilgisini paylaşır mısın Hepsini görmek için tıklayın... 05337837798 instagram: psilocybe.serbica
yecvevo demiş ki: Dostum iletişim bilgisini paylaşır mısın Hepsini görmek için tıklayın... 05337837798 instagram: psilocybe.serbica