Behringer BH470 vs Superlux HD681

Yeni bir kulaklık arayışındayım. HD681 kullandım ve çok da memnundum ancak diğer kulaklıkta da aklım kalmadı dersem yalan olur. Ses kartımı sattım, prosesör alacağım ve kulaklığı da onunla beraber almak istiyorum. HD681'ler ses olarak bence çok iyi, oyun oynarken de gitar çalarken de beni hiç üzmedi ancak çok temiz kullanmama rağmen kablosu bir süre sonra kendiliğinden aşınıyor, bunu bir kaç kişi daha yaşamış internette gördüğüm kadarıyla.

Şimdi, bu iki kulaklığı da deneyen birileri var mı? BH470'i çok övmüşler(ki görsel olarak da şahane), alsam memnun kalır mıyım? Yoksa direkt HD681 siparişi vereyim mi? Gitar çalıp kayıt almak için kullanacağım, bazen de oyunlarda.

İnternette karşılaştırma göremediğim için başlık açayım dedim, belki burada ikisini de tecrübe etmiş kişiler vardır dedim.

Son düzenleme:
İkisini de kullandım Superlux diyorum. Behringer 1 yıl sonra padlerini döker, şekli gibi çok kaliteli bir kulaklık değil. Superlux hem sağlam hem de iyi. Behringer' in frekans aralığı iyi olsa da tad vermiyor ne yazık ki.

HD681 i 2 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım hala ilk günkü gibi. BH470 I denemedim fakat karşılaştırma sitesi vardı bakayım bulursam eğer eklerim
Ben de 2 yıl kadar kullandım gerçekten çok iyi bir kulaklık.
İkisini de kullandım Superlux diyorum. Behringer 1 yıl sonra padlerini döker, şekli gibi çok kaliteli bir kulaklık değil. Superlux hem sağlam hem de iyi. Behringer' in frekans aralığı iyi olsa da tad vermiyor ne yazık ki.
Peki HD681'e göre avantajları var mı hiç? Merak ettiğim için soruyorum, bu yorumdan sonra yüksek ihtimalle BH470 almam gibi.

Geri