H
HumaniaC
Türk Rock ın en gözdesi Toprağam hoşgeldin...bende hoşgeldim 😀
HumaniaC demiş ki:Türk Rock ın en gözdesi Toprağam hoşgeldin...bende hoşgeldim 😀
Daeron demiş ki:Biz de arada bir toplanıp Yavuz Çetin çalıyoruz (Yavuz Hırsızlar olarak) youtubedaki "Sadece Senin Olmak" coverını beğendim elinize sağlık.
pudding demiş ki:harika albüm.gitarlarına bittim diyebilirim..ayrıca yuxexes performansınz süperdi.ben hiç sevememin ilk bölümünden sonra ''ne oluyorz ya ''derken , giren soloyla dehşete düştüm.keşke albümde de öyle olsaydı 🙂
hoşçakalın..
bertugcemil demiş ki:Sagolasiniz arkadaslar,artik ben de buradayim.İlginize ve desteginize tesekkur ederim.Serox,Derya,Dex,Koko ve ilgilenen herkese selamlar 😉
Aynı önyargıya ben de kapılmıştım vaktiyle... Anadolu Rock işte bildiğimiz diyerek... Ama diğer kanallarda az yer bulacak fikrine inanmıyorum şu an. Zira yer almayacağınızı düşünebileceğiniz potansiyelde bir kanalda epeyce yer tutmaktasınız şu an. Çünkü dinleyince bu önyargı ortadan kaybolmakta 😉bertugcemil demiş ki:Hosbulduk,yaptigim isin dogruluguna inandigim surece bu acidan bakmam olaylara.
Ancak mutlaka bir cevap vermem gerekirse,muzigim Anadolu Rock diye kestirip atildigi icin diger kanallarda zaten cok az yer bulabilecek gibi gozukuyor.E ulkenin her yerindeki muziksevere ulasmak ta onemli degil mi?
Ben ve arkadaslarimin amaci yaptigimiz isi herkese esit bakarak ulastirmak,Kral Tv izleyicisinin de sarkilarimi duymaya hakki var diye dusunuyorum.
16 yillik tecrubem der ki,muzik ve on yargi bir arada olmaz🙂
Sevgiler...
hande_sh demiş ki:Başta gizeminden dolayı merakımdan sarmıştım çok ama şimdilerde tuttum gibi, her ne kadar dinlediklerime epeyce ters olsa da, tuhaf bir şekilde yakın buldum, albüm çok iyi bence, destekliyorum! 🙂
hande_sh demiş ki:Aynı önyargıya ben de kapılmıştım vaktiyle... Anadolu Rock işte bildiğimiz diyerek... Ama diğer kanallarda az yer bulacak fikrine inanmıyorum şu an. Zira yer almayacağınızı düşünebileceğiniz potansiyelde bir kanalda epeyce yer tutmaktasınız şu an. Çünkü dinleyince bu önyargı ortadan kaybolmakta 😉bertugcemil demiş ki:Hosbulduk,yaptigim isin dogruluguna inandigim surece bu acidan bakmam olaylara.
Ancak mutlaka bir cevap vermem gerekirse,muzigim Anadolu Rock diye kestirip atildigi icin diger kanallarda zaten cok az yer bulabilecek gibi gozukuyor.E ulkenin her yerindeki muziksevere ulasmak ta onemli degil mi?
Ben ve arkadaslarimin amaci yaptigimiz isi herkese esit bakarak ulastirmak,Kral Tv izleyicisinin de sarkilarimi duymaya hakki var diye dusunuyorum.
16 yillik tecrubem der ki,muzik ve on yargi bir arada olmaz🙂
Sevgiler...