Bertuğ Cemil

serox demiş ki:
Tarih:7 mart .19:00
Yer:Ooze Venue
Fiyatlar:20 Şubat 2007 tarihine kadar: 17 YTL,20 Şubat Sonrası 22 YTL, etkinlik Günü Kapıda 25 YTL olacaktır.
Ön bilgi:
-18 yaş sınırı vardır.
-Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
-Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etmek şartı ile etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.

Önemli: Kombine biletler 5 gün Tüm Festival boyunca geçerli olacaktır. Konser girişinde Günlük Biletlerle değiştirilmesi zorunludur

Oozefest 4.Gün Programı
Vega
Emre Aydın
Bertuğ Cemil

Çok güzel bir haber 4.gün programı Ooze' deyiz 😀

bertugcemil demiş ki:
guzel guzel...
bu arada albumle veya sarkilarla veya benimle ilgili sorulariniz olursa cekinmeyiniz efenim...

Ben naçizane bir kaç şey söylemek isterim 😳 Öncelikle albümü bir kaç kez dinlemeden yorum yapmak istemedim, zira bu şekilde doğru dürüst dinlemeden, ya da tv'de bir klip izlenip tek parça üzerinden yapılan yorumların albüme ve albümde emeğini geçen herkese saygısızlık olduğunu düşünüyorum. :roll:

Albüm genel olarak çok başarılı, ama tahmin edersiniz ki her dinleyicinin zevki farklıdır, o bakımdan kendi adıma en beğendiğim parçalar "Son Kez", "Ben Hiç Sevemem" ve "Biçare" oldu. Sanırım bunda biraz sert dinlememin etkisi vardır (itiraf ediyorum 😆 ). Ayrıca forumdan anladığım kadarıyla genel olarak en beğenilen parçaların başını "Yağmur" çekiyor, güzel bir parça , ama ben "Soran Kalmadı" parçasını çok daha fazla beğendim. Ayrıca bas gitar tutkum sebebiyle Ben Hiç Sevemem parçasındaki bas performansını da çok beğendiğimi söylemek isterim.

Bunlar dışında , yanlış anlaşılmazsa başka bir konuya değinmek istiyorum. Albümde genel olarak müzikal alt yapı çok sağlam ve zengin geldi bana. Ve bu yüzden şöyle bir düşünce geçti aklımdan. Acaba bundan sonraki albümlerde bir tane enstrümantal parça olabilir mi? Gerçi siz Yüxexes'te sonraki albümün parçalarının hazır olduğunu söylemiştiniz , ama bu fikiri de belki aklınızın bir köşesine yazmak istersiniz, ki belki zaten böyle bir düşünceniz vardır, ukalalılık yapıyor gibi olmayı da, saygısızlık etmeyi de hiç istemem. Lütfen yanlış anlamayın. Sadece enstrümantal parçaların da çok başarılı olabileceğini hissetim o yüzden söylemek istedim.

mbjs demiş ki:
Bunlar dışında , yanlış anlaşılmazsa başka bir konuya değinmek istiyorum. Albümde genel olarak müzikal alt yapı çok sağlam ve zengin geldi bana. Ve bu yüzden şöyle bir düşünce geçti aklımdan. Acaba bundan sonraki albümlerde bir tane enstrümantal parça olabilir mi? Gerçi siz Yüxexes'te sonraki albümün parçalarının hazır olduğunu söylemiştiniz , ama bu fikiri de belki aklınızın bir köşesine yazmak istersiniz, ki belki zaten böyle bir düşünceniz vardır, ukalalılık yapıyor gibi olmayı da, saygısızlık etmeyi de hiç istemem. Lütfen yanlış anlamayın. Sadece enstrümantal parçaların da çok başarılı olabileceğini hissetim o yüzden söylemek istedim.
Arkadaşım, soruyu sormak için çok uğraşmışsın.. Gayet yerinde ve sade bir soru..

mbjs demiş ki:
bertugcemil demiş ki:
guzel guzel...
bu arada albumle veya sarkilarla veya benimle ilgili sorulariniz olursa cekinmeyiniz efenim...

Ben naçizane bir kaç şey söylemek isterim 😳 Öncelikle albümü bir kaç kez dinlemeden yorum yapmak istemedim, zira bu şekilde doğru dürüst dinlemeden, ya da tv'de bir klip izlenip tek parça üzerinden yapılan yorumların albüme ve albümde emeğini geçen herkese saygısızlık olduğunu düşünüyorum. :roll:

Albüm genel olarak çok başarılı, ama tahmin edersiniz ki her dinleyicinin zevki farklıdır, o bakımdan kendi adıma en beğendiğim parçalar "Son Kez", "Ben Hiç Sevemem" ve "Biçare" oldu. Sanırım bunda biraz sert dinlememin etkisi vardır (itiraf ediyorum 😆 ). Ayrıca forumdan anladığım kadarıyla genel olarak en beğenilen parçaların başını "Yağmur" çekiyor, güzel bir parça , ama ben "Soran Kalmadı" parçasını çok daha fazla beğendim. Ayrıca bas gitar tutkum sebebiyle Ben Hiç Sevemem parçasındaki bas performansını da çok beğendiğimi söylemek isterim.

Öncelikle iyice dinleyip yorum yapmak istemeniz çok doğru bir tavır,teşekkür ederim yaklaşımınız için.Gerçekten de müzik zevkiniz doğrultusundaki şarkıları seçmişsiniz,beğenmişsiniz,ne güzel...
İkinci albüm hazır derken,repertuarına tabi ki şimdiden karar vermiş değiliz.Zira üretim devam ediyor ve karar vermek için çok erken.Yani,başka parçaların repertuara dahil olması her an mümkün.
Bugüne kadar yaptığım bir kaç tane enstrümantal parçam var.Ancak genelde bu tür parçalar ülkemizde jenerik vs. için kullanılır.Ben de açıkçası enstümantalistliğim üzerine bir müzik kariyeri planlamadığım için,albüme enstrümantal bir parça koymayı düşünmedim bugüne kadar.Ama bu,düşünmeyeceğim anlamına gelmez.Belki ikinci albümde değil,ama daha sonrası için düşünebilirim.Neden olmasın?
Örneğin ilerisi için bir trio albümü düşlüyorum,tamamen canlı kaydedilmiş;gerçekleşirse o albüme enstrümantal çok yakışırdı...
Aklımın bir köşesine yazıyorum anlayacağınız 🙂
Kesinlikle ukalalık değildir sorunuz ve saygısızlık aklımın ucundan geçmemiştir.
Teşekkür ederim

Cevap için teşekkür ederim. Bu yazdıklarınızdan soundtrack çalışmasına da sıcak bakabileceğiniz gibi bir düşünce algıladım. Dilerim ki böyle farklı çalışmalar yapma fırsatları da doğar. Canlı kaydedilmiş Trio albüm fikri de çok güzel. Tekrar teşekkürler 🙂

saklifestfw5.gif

Saklıfest
tarih : 07 Mart Çarşamba başlıyor...
saat : 19:00
mekan : Ankara Saklıkent

kombine biletler
bilet fiyatları 20 Şubat 2007 tarihine kadar: 65 YTL
ön bilgi - 18 yaş sınırı vardır.

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Bilet fiyatı; 20 Şubat Sonrası 85 YTL olacaktır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etmek şartı ile etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.

Önemli: Kombine biletler 5 gün Tüm Festival boyunca geçerli olacaktır. Konser girişinde Günlük Biletlerle değiştirilmesi zorunludur

Saklıfest 3.Gün Programı (09 Mart 2007 Cuma)
Vega
Emre Aydın
Bertuğ Cemil

biletix.com dan...

mbjs demiş ki:
Cevap için teşekkür ederim. Bu yazdıklarınızdan soundtrack çalışmasına da sıcak bakabileceğiniz gibi bir düşünce algıladım. Dilerim ki böyle farklı çalışmalar yapma fırsatları da doğar. Canlı kaydedilmiş Trio albüm fikri de çok güzel. Tekrar teşekkürler 🙂

Rica erim,dinlediniz mi bilmem,Stevie Ray Vaughan'in "Texas Flood" albümü hayatımı değiştiren albümlerden biridir,trio albüm fikri oradan gelişti.
Soundtrack çalışmasına tabi ki sıcak bakacağımdır,fırsat olursa.
Ben teşekkür ederim

Dinlemedim ama dinlenecek albümler listesine hemen eklemiş bulunuyorum. Genel olarak sert dinlesem de rock müziğin farklı dallarındaki güzel albümleri de dinlemeyi seviyorum. Kısacası güzel olan her türü dinlerim aslında.

Bu bilgi için de ayrıca teşekkürler 🙂

mbjs demiş ki:
Albüm genel olarak çok başarılı, ama tahmin edersiniz ki her dinleyicinin zevki farklıdır, o bakımdan kendi adıma en beğendiğim parçalar "Son Kez", "Ben Hiç Sevemem" ve "Biçare" oldu. Sanırım bunda biraz sert dinlememin etkisi vardır (itiraf ediyorum 😆 ).

Ben de '' Biçare'' şarkısını çok severim, sert şarkılar bir başka güzel 🙂

evet 🙂 ama slow parçaların da hakkını yememek lazım. Başta Soran Kalmadı olmak üzere Aheste ve Yağmur da güzel parçalar bence. Her ruh haline hitap eden parça var yani albümde 😉

Arkadaşlar Türkiye Cumhuriyeti dahilindeki müzik kanalları belirli düzenlerini oluşturmuşlar ve bazı oluşumlara engel oluyorlar ve bildiğiniz üzere kaliteden gittikçe uzaklaşıyorlar. Fakat biz buna karşı durmak istiyoruz ve artık video müzik kanallarında daha iyi çalışmalar izlemek istiyoruz.

Görülen son örneklerdin biri de Bertuğ Cemil'in KAYGI adlı parçasının klibi müzik kanalllarının saçma düzeni engeline takılmış durumda. Ve tabiki hiç de hoş olmayan bir durum içinde olduğumuzu görüyoruz. www.bertugcemil.biz sitesi olarak sizlerin desteğini bekliyoruz. Bir nevi sanal yoldan imza alıyoruz. Yanımızda olacağınızdan eminiz. Şimdiden teşekkürler...

KAYGI KLİBİ DESTEK İÇİN
http://www.kaygi.bertugcemil.biz/index.php

maalesef bir çok sanatçının başına gelen tatsız bir durum bu. abuk subuk klipleri günde 10 kere tekrarlarken asıl gösterilmesi gereken klipler yayınlanmıyor :evil:

bu arada konusu açılmışken ben bir kaç gündür deniyorum ama Bertuğ Cemil sitesine üye olamıyorum, sürekli geri atıyor , neden olabilir acaba?

Serox ayrıca verdiğin link (http://www.kaygi.bertugcemil.biz/index.php) açılmıyor. doğru mudur link?

Geri