hımm 16 sında kurban sebebiyle venue deyiz.
gidebilirsem bertuğ a da giderim. saol serox um🙂
gidebilirsem bertuğ a da giderim. saol serox um🙂
serox demiş ki:Tarih:7 mart .19:00
Yer:Ooze Venue
Fiyatlar:20 Şubat 2007 tarihine kadar: 17 YTL,20 Şubat Sonrası 22 YTL, etkinlik Günü Kapıda 25 YTL olacaktır.
Ön bilgi:
-18 yaş sınırı vardır.
-Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
-Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etmek şartı ile etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.
Önemli: Kombine biletler 5 gün Tüm Festival boyunca geçerli olacaktır. Konser girişinde Günlük Biletlerle değiştirilmesi zorunludur
Oozefest 4.Gün Programı
Vega
Emre Aydın
Bertuğ Cemil
bertugcemil demiş ki:guzel guzel...
bu arada albumle veya sarkilarla veya benimle ilgili sorulariniz olursa cekinmeyiniz efenim...
Arkadaşım, soruyu sormak için çok uğraşmışsın.. Gayet yerinde ve sade bir soru..mbjs demiş ki:Bunlar dışında , yanlış anlaşılmazsa başka bir konuya değinmek istiyorum. Albümde genel olarak müzikal alt yapı çok sağlam ve zengin geldi bana. Ve bu yüzden şöyle bir düşünce geçti aklımdan. Acaba bundan sonraki albümlerde bir tane enstrümantal parça olabilir mi? Gerçi siz Yüxexes'te sonraki albümün parçalarının hazır olduğunu söylemiştiniz , ama bu fikiri de belki aklınızın bir köşesine yazmak istersiniz, ki belki zaten böyle bir düşünceniz vardır, ukalalılık yapıyor gibi olmayı da, saygısızlık etmeyi de hiç istemem. Lütfen yanlış anlamayın. Sadece enstrümantal parçaların da çok başarılı olabileceğini hissetim o yüzden söylemek istedim.
mbjs demiş ki:bertugcemil demiş ki:guzel guzel...
bu arada albumle veya sarkilarla veya benimle ilgili sorulariniz olursa cekinmeyiniz efenim...
Ben naçizane bir kaç şey söylemek isterim 😳 Öncelikle albümü bir kaç kez dinlemeden yorum yapmak istemedim, zira bu şekilde doğru dürüst dinlemeden, ya da tv'de bir klip izlenip tek parça üzerinden yapılan yorumların albüme ve albümde emeğini geçen herkese saygısızlık olduğunu düşünüyorum. :roll:
Albüm genel olarak çok başarılı, ama tahmin edersiniz ki her dinleyicinin zevki farklıdır, o bakımdan kendi adıma en beğendiğim parçalar "Son Kez", "Ben Hiç Sevemem" ve "Biçare" oldu. Sanırım bunda biraz sert dinlememin etkisi vardır (itiraf ediyorum 😆 ). Ayrıca forumdan anladığım kadarıyla genel olarak en beğenilen parçaların başını "Yağmur" çekiyor, güzel bir parça , ama ben "Soran Kalmadı" parçasını çok daha fazla beğendim. Ayrıca bas gitar tutkum sebebiyle Ben Hiç Sevemem parçasındaki bas performansını da çok beğendiğimi söylemek isterim.
Bunlar dışında , yanlış anlaşılmazsa başka bir konuya değinmek istiyorum. Albümde genel olarak müzikal alt yapı çok sağlam ve zengin geldi bana. Ve bu yüzden şöyle bir düşünce geçti aklımdan. Acaba bundan sonraki albümlerde bir tane enstrümantal parça olabilir mi? Gerçi siz Yüxexes'te sonraki albümün parçalarının hazır olduğunu söylemiştiniz , ama bu fikiri de belki aklınızın bir köşesine yazmak istersiniz, ki belki zaten böyle bir düşünceniz vardır, ukalalılık yapıyor gibi olmayı da, saygısızlık etmeyi de hiç istemem. Lütfen yanlış anlamayın. Sadece enstrümantal parçaların da çok başarılı olabileceğini hissetim o yüzden söylemek istedim.
mbjs demiş ki:Cevap için teşekkür ederim. Bu yazdıklarınızdan soundtrack çalışmasına da sıcak bakabileceğiniz gibi bir düşünce algıladım. Dilerim ki böyle farklı çalışmalar yapma fırsatları da doğar. Canlı kaydedilmiş Trio albüm fikri de çok güzel. Tekrar teşekkürler 🙂
mbjs demiş ki:Albüm genel olarak çok başarılı, ama tahmin edersiniz ki her dinleyicinin zevki farklıdır, o bakımdan kendi adıma en beğendiğim parçalar "Son Kez", "Ben Hiç Sevemem" ve "Biçare" oldu. Sanırım bunda biraz sert dinlememin etkisi vardır (itiraf ediyorum 😆 ).
serox demiş ki:Soran kalmadı şarkısındaki büyü çok farklı gerçekten... Sözlerdeki "GERÇEK" eleştiriler herşeyimizi yansıtıyor...