çok komikti yauv.eheh işkence ayana ne komik şeyler yapıyordu eleman.ulan çok komikti ya 😀 😀 😀
mo demiş ki:futbol takımı vardı hani,bütün takım ölmüş hala öbür tarafta ben o topu tuttum yok sen tutamadın tartışması yapıyorlardı 🙂
yok dogru hatirliosun zaten 3 kere ismimi söyle demesi cok unlu...wicked demiş ki:çok eskiden izlemiştim.
hatırladığım tek şey beterböceğin, "üç kere beterböcek deyin gelirim" demesi.
yanlış mı hatırlıyorum acaba..
vcdsini bulup tekrar izlemek lazım.
anam ne ettin sen ne yaptın sen ya 🙁 allahım geleceğe dönüş dedi ya offf ya off 😢 niy oynatmıyo bu dangalak tv ciler gidip te televole oynatcaklarına bana bunların cd sini bulun bari ya offf ben geleceğe dönüş ü izlicem diye kuzenimle kavga etmiştim o aynalı tahir i izlemek istiyodu 😆 😆 😆 😀noSurprises demiş ki:offf.çok severim..keşke çıksa tekrar tvde..bi geleceğe dönüş bi bu 🙂
yok vcd si falan da piyasa da..beterböcek de yok,geleceğe dönüş de..🙁s_hifty demiş ki:anam ne ettin sen ne yaptın sen ya 🙁 allahım geleceğe dönüş dedi ya offf ya off 😢 niy oynatmıyo bu dangalak tv ciler gidip te televole oynatcaklarına bana bunların cd sini bulun bari ya offf ben geleceğe dönüş ü izlicem diye kuzenimle kavga etmiştim o aynalı tahir i izlemek istiyodu 😆 😆 😆 😀noSurprises demiş ki:offf.çok severim..keşke çıksa tekrar tvde..bi geleceğe dönüş bi bu 🙂
CedriX demiş ki:Ankara daysaniz gidin Maltepe pazarina kesin bulursunuz orda ben Turkiye iken istedigim herseyi buluyodum...
Be_wild demiş ki:harbimi diyosun hocam ?CedriX demiş ki:Ankara daysaniz gidin Maltepe pazarina kesin bulursunuz orda ben Turkiye iken istedigim herseyi buluyodum...
CedriX demiş ki:Be_wild demiş ki:harbimi diyosun hocam ?CedriX demiş ki:Ankara daysaniz gidin Maltepe pazarina kesin bulursunuz orda ben Turkiye iken istedigim herseyi buluyodum...
bu dalga deilse harbi diyorum :twisted:
scrotestical demiş ki:CedriX demiş ki:Be_wild demiş ki:harbimi diyosun hocam ?CedriX demiş ki:Ankara daysaniz gidin Maltepe pazarina kesin bulursunuz orda ben Turkiye iken istedigim herseyi buluyodum...
bu dalga deilse harbi diyorum :twisted:
valla bana dalga gibi geldi, malum maltepe pazarını papua yeni gineliler bile biliyodur o derece yani :twisted:
filmin yönetmeni tim burton bugüne kadar ciddi akıllı başlı bir film çekmiş midir? muhteşem bir hayal gücü var adamın bütün filmlerini zevkle izlerim. beterböcek de favorilerimdendir. michael keaton da bence pek değeri bilinmeyen bir oyuncudur.Atalay demiş ki:Zuhahahaha... ben de unuttum ö beterböcek nereden geliyor. Çok acayip bir filmdi bana göre. Ama çok eğlenmiştim.