Be_wild demiş ki:vaay meydanı boş bulmuşlar tom hanks ve diğer uzaylı arkadaş atıp tutuyorlar yok maltepe pazarını bilmiyor falan filan kaç yaşındasınız siz lan
1- uzaylı arkadaş dediğin sanırım benim, öncelikle şunu söyliyim adam gibi konuşmasını bilmeyenlerle arkadaş markadaş değilim..sen kimsin ya? tanımadığın insanlarla falan lanlı manlı konuşuyosun? bi kere haksız durumdasın, kim atıp tutmuş? CedriX iyi niyetinden maltepe pazarında bulun demiş, illa laf sokmak zorunda mısın? biliyosan maltepe pazarını, adam gibi otur ''biliyorum orayı, sağol'' de geç..ha onu yapmaktan acizsen cevap yazma adama, olsun bitsin. çok mu zor?Be_wild demiş ki:vaay meydanı boş bulmuşlar tom hanks ve diğer uzaylı arkadaş atıp tutuyorlar yok maltepe pazarını bilmiyor falan filan kaç yaşındasınız siz lan
scrotestical demiş ki:1- uzaylı arkadaş dediğin sanırım benim, öncelikle şunu söyliyim adam gibi konuşmasını bilmeyenlerle arkadaş markadaş değilim..sen kimsin ya? tanımadığın insanlarla falan lanlı manlı konuşuyosun? bi kere haksız durumdasın, kim atıp tutmuş? CedriX iyi niyetinden maltepe pazarında bulun demiş, illa laf sokmak zorunda mısın? biliyosan maltepe pazarını, adam gibi otur ''biliyorum orayı, sağol'' de geç..ha onu yapmaktan acizsen cevap yazma adama, olsun bitsin. çok mu zor?Be_wild demiş ki:vaay meydanı boş bulmuşlar tom hanks ve diğer uzaylı arkadaş atıp tutuyorlar yok maltepe pazarını bilmiyor falan filan kaç yaşındasınız siz lan
2- ''Tom Hanks ile uzaylı arkadaş atıp tutuyolar yok maltepe pazarını bilmiyolar''..
Yukarıda buna benzeyen bir yazı var mı? önce düzgünce oku, gözlerinde bir sorun varsa da o sorunu gider öyle oku..maltepe pazarını herkes bilir dedim, espri olsun diye de gine örneği verdim. bu kadar agresif bi yazı yazmanın gereği yok..
3- yaşımdan sana ne?
4- 1 yılı aşkın zamandır bu siteye girdim, senin gibi ona buna laf sokmaya çalışan çok adam gördüm ve onlarla hiçbir zaman polemiğe girmedim. bu sana ilk ve tek cevabımdır. arkamdan istediğin kadar ''atıp tutabilir''sin.