oo süper ! hadi yıkın ortalığı!!!Play liste yeni eklenenide duydum bizzat Berkinden ohhh süper!Kaçmaz !!!
Çok beklersin. 😀😀😀 Çıkardıkların ne olcak pekitormentor213 demiş ki:Beklerıs.2 yenı sarkı ekledık bırı destructıondan dıgerı betrayaldan🙂🙂
vayyy bea bı vıolent revolutıon ıcın sattın hea peahhh🙂Scott_Columbus demiş ki:Çok beklersin. 😀😀😀 Çıkardıkların ne olcak pekitormentor213 demiş ki:Beklerıs.2 yenı sarkı ekledık bırı destructıondan dıgerı betrayaldan🙂🙂
Sadece o mu? System Decay , Death in Fire etc etc...tormentor213 demiş ki:vayyy bea bı vıolent revolutıon ıcın sattın hea peahhh🙂Scott_Columbus demiş ki:Çok beklersin. 😀😀😀 Çıkardıkların ne olcak pekitormentor213 demiş ki:Beklerıs.2 yenı sarkı ekledık bırı destructıondan dıgerı betrayaldan🙂🙂
ya curse the gods hepsine yeter bosver sen🙂Scott_Columbus demiş ki:Sadece o mu? System Decay , Death in Fire etc etc...tormentor213 demiş ki:vayyy bea bı vıolent revolutıon ıcın sattın hea peahhh🙂Scott_Columbus demiş ki:Çok beklersin. 😀😀😀 Çıkardıkların ne olcak pekitormentor213 demiş ki:Beklerıs.2 yenı sarkı ekledık bırı destructıondan dıgerı betrayaldan🙂🙂
bloodstain demiş ki:Teşekkürler kardeşim...
başına yetişemedim ama TESTAMENT de oradaydım...Dayanamadım yneSelah demiş ki:bu konser de düşe kalka bitti... sıradaki!
Bronx demiş ki:Anıl'a hediyem olsun da ben ne yapıcam len 😀
Bu sana hediye olsun Anıl =)Selah demiş ki:12 Mart Pazar günü saat 13:00 da görüşmek üzere...
_YeNeR_ demiş ki:arkadaslar grubunuzu dinleyemedim ama en yakın konserinize gelicem... bana mesaj atarsanız bidaki konserin tarihini sevinirim...
Selah demiş ki:12 Mart Pazar günü saat 13:00 da görüşmek üzere...