arkadaslar siskoyu biz kovduk zaten calamıyodu ya 😀 saka bi yana onura sonsuz tesekkurler betrayal adına.daha fazla yazamıyorum sanırım aglıyacam 😢 Mındcrıme la basarılar geyıgıne de gırmıcem zaten supersınız 😉Mike demiş ki:12 mart pazartesi günü betrayal ile son konserime çıkacağım...herkes gelsin görsün beni de ünlü olayım azcık...bu arada ayrılığın sebebi inanılmaz ateşli tartışmalar şiddetli geçimsizlik ve karşılıklı küfürlerdir... 🙂
Selah demiş ki:Selah demiş ki:12 Mart Pazar günü saat 13:00 da görüşmek üzere...
12 mart pazartesi günüymüş 😀 kusura bakmayın
Selah demiş ki:La bu mesajı ben yazmadım :? Kim giriyo lan benim kullanıcı adıyla ???
Gelirim lan. İzin alacağım o gun...Mike demiş ki:12 mart pazartesi günü betrayal ile son konserime çıkacağım...
bortubocekk demiş ki:Selah demiş ki:La bu mesajı ben yazmadım :? Kim giriyo lan benim kullanıcı adıyla ???
hologramın giriyodur belki anıl 😆
Demonz demiş ki:noluyo lan burda? mr.big mindcrime bassisti nereye gidiyor?yerine kim geliyor? 😉 yopksa Betrayal bitiyor mu 🙂
Scott_Columbus demiş ki:Gelirim lan. İzin alacağım o gun...Mike demiş ki:12 mart pazartesi günü betrayal ile son konserime çıkacağım...
ozamn hep birlikte kaşhara hojgeldn diyoruz 😉 🙂abysss demiş ki:berbat bi grup...
özelliklede elektroda berkin tam bir fıss..
Demonz demiş ki:ozamn hep birlikte kaşhara hojgeldn diyoruz 😉 🙂abysss demiş ki:berbat bi grup...
abysss demiş ki:Demonz demiş ki:ozamn hep birlikte kaşhara hojgeldn diyoruz 😉 🙂abysss demiş ki:berbat bi grup...
çok mu belli ettim yahu 😀 mauhauha neyse bari zıçtık sıvayalım 😀 berkincim seni ne kadar begendigimi bilirsin bunuda her fırsatta belirtirim😀 mauhauha ben daha fazla zorlamasam ya😀
ya ben şansımı başka bi nickle denesem :roll:
Bronx demiş ki:ya sıska sen de böyle yapacaksan.oynamıyorum ben.yok çalmıyorum 😀
sensız konser mı olur olm valla cıkmam ole konsere 8) Buarada basarın el atmadıgı tek forum bura kalmıstı.hadi gecmıs olsun 😉Scott_Columbus demiş ki:Gelirim lan. İzin alacağım o gun...Mike demiş ki:12 mart pazartesi günü betrayal ile son konserime çıkacağım...
tormentor213 demiş ki:sensız konser mı olur olm valla cıkmam ole konsere 8) Buarada basarın el atmadıgı tek forum bura kalmıstı.hadi gecmıs olsun 😉Scott_Columbus demiş ki:Gelirim lan. İzin alacağım o gun...Mike demiş ki:12 mart pazartesi günü betrayal ile son konserime çıkacağım...
VIOLENT REVOLUTIONtormentor213 demiş ki:sensız konser mı olur olm valla cıkmam ole konsere 8)Scott_Columbus demiş ki:Gelirim lan. İzin alacağım o gun...Mike demiş ki:12 mart pazartesi günü betrayal ile son konserime çıkacağım...