Sanırım gercek bi katliam olacak🙂deerrudolf demiş ki:Ankara piyasasının en terbiyesiz ve en gezgin davulcusu bu konserlik Betrayal ile sahne alacakmış diye duydum kulis faaliyetlerim sonucunda. Yazık, biz de orada bu katliamı izleyeceğiz. 😆
deerrudolf demiş ki:Ankara piyasasının en terbiyesiz ve en gezgin davulcusu bu konserlik Betrayal ile sahne alacakmış diye duydum kulis faaliyetlerim sonucunda. Yazık, biz de orada bu katliamı izleyeceğiz. 😆
Scott_Columbus demiş ki:Hey Betrayal Headliner olarak çıkacak değil mi?
vader e yetişebileceğiz
_Lethe_ demiş ki:orda olucam arkadaslar basarılar.. bu arada keremin yerini kim dolduracak..bellimi merk ettim ?
zerdusth demiş ki:beylerr koparmaya dewam mersinden headbang yapcam sahneye çıktıınız an 😀 HEIL BETRAYAL
kesinkes 8)Bronx demiş ki:Onur abi bu arada konsere beraber gidelim , izlemek istiyorum..
ole valla repertuarda bi iki deisiklik yaptık ulan daha calısmadık yav sıcmayız ısallah anıl da hastaydı adam sıçrim vokal yapıo resmen o da duzelır umarım🙂DemliScreamVokal demiş ki:Berkin!Baya katliam çıkıcak gibi...
Exodus-Amon Amarth-Testament- Sepultura-Slayer-Kreator-Overkill gibi devler çalınıcak play listler geliyor yavaştan...
Afişteki arkda planda tanerin olması beni yardırdı güzel olmuş 😀
Konserden sonra bi Vader yaparız artık...
DemliScreamVokal demiş ki:Vader cumartesiymiş...!
Biz pazar çıkıyoruz...
afıste pazar yazıo🙂DemliScreamVokal demiş ki:Vader cumartesiymiş...!
Biz pazar çıkıyoruz...