İstanbul Beylikdüzü avcılar civarı gruplara gitarım ile katılabilirim

Merhaba 20 yıldır gitar ile ev ortamında müzik yapıyorum. 70ler 80 ler 90 lar Türkçe pop rock, klasik yabancı pop rock, Alternatif Türkçe rock günümüz alternatif örnekler ile ağırlıklı olarak yaklaşık 1000 şarkı üzerinde (biraz çaba ile 1500 şarkıyı zorlamak istiyorum) repertuvarım bulunuyor. Şu an kendi ses aralığıma tonlamaları ile uğraşıyorum. Aynı zamanda bateri de çalıyorum. Hem bu zengin birikimi kitlelere sunmak hem genç kardeşlerimize destek olmak hem mümkün olursa uygun ortamlarda kazanç sağlamak istiyorum. Bu şekilde Grup kurmak isteyen, ya da eksik eleman arayışı olan arkadaşlarımız varsa yazabilirsiniz. Bireysel menfaatlerin ön plana çıkmadığı paylaşımcı bir ruh halinde olanlar özellikle yazabilir.

Hafta içi kurumsal bir yapıda yönetici yardımcılığı yapıyorum. Yaşım 44 bu planı haftasonlarımı değerlendirmek için yapıyorum. Haftaiçi uygun şartlarda akşamları da uyum sağlayabilirim.

Ekipmanım şöyle:

Fender akustik gitar
Cordoba klasik gitar
Cort z44 elektrogitar
Pod HD500 prossesör
Marshall MG30-DFX amfi
Yamaha xpress elektro bateri

Sevgiler...

Merhaba üstadım Beylikdüzü tarafındayız bizde lead gitar arıyoruz yaş 38 uyarsa numaranızı yazabilir misiniz
Merhaba ben de Beylikdüzü'nde yaşıyorum. Bateri çalıyorum. Yaş 37. Baterist lazımsa katılmak isterim. Tarz 90's slow-pop , akustik cover şarkılar. Çok prof değilim öğrenmete açığımdır. Elektronik baterim de var Yamaha dd-65.

Geri