Ben çok memnunum. Evde kayıt için çok ideal bir cihaz. Diğerleri ile kıyaslayamam çünkü aldığım ilk ses kartı bu zaten. Bunu almadan önce focusrite scarlett vardı aklımda ama Compel firmasından güzel bir indirim yaptılar mikrofon+ses kartı+ref kulaklığı hep birlikte alınca(zaten presonus ve rode gibi firmaların distürbitörü bu firma), ben de şöyle bir araştırdım ve baktım herkes gayet memnun, sipariş verdim hemen.Cihazla birlikte bir sürü plugin de geliyor, UJAM PHAT diye virtual drummer geliyor özellikle o çok hoşuma gitti. Bildiğin davulcun var yanı başında istediğin herşeyi çaldırabiliyosun. Ayrıca Studio One 4 Artist DAW lisansı da veriyor, çok kullanışlı, arayüzü kolay bir DAW. Ben şuan SO4 Pro demosunu kullanıyorum, artistte ne eksiklikler var tam bilmiyorum ama çok bir fark olacağını zannetmiyorum. Yani kayıt yapmaya başlamak için gerekli bütün yazılımları sunuyor. Biraz kaba saba bir görünümü var, focusrite gibi tatlı bir görünüşü yok ama kargo gelince, kutuyu şöyle açıp eline alınca geçiyor bu düşünce, kalitesini de hissettiriyor zaten. Kulaklık olarak da Presonus hd9 aldım ve aşırı memnunum, öneririm.