Daha yeni IK Multimedia AMPLITUBE 4 duyurusunu yapmıştı ki Positive Grid de Bias Fx Pro Bias Fx desktop yazılımlarını çıkardı şimdide "Bias head" adında bir amfi çıkarıyor . arkasındaki wireless bağlantısı ile birlikte içinde Bias yazılımı yüklü olan İpad ve Iphone larla bağlantılı çalışacak . Dijital piyasası iyice uçmaya başladı. Amfi alacak arkadaşlar mutlaka göz atsınlar. Ben de biraz önce Positive Gridin resmi sitesinden Bias Fx desktop sürümünü indirip vst plugin olarak daw içinden çalıştırdım . tek kelime ile mükemmel. Yok yok içinde diyebilirim . Organik tonlu realistik amfiler , anolog tadında pedallar ,cloud uygulamasıyla yazılımın kendi içinden internete bağlanıp kullanıcıların hazırladığı preset , setup lar. Kolay kullanılabilen arayüz. Sonuç olarak şunu söyleyebilirim . Bu güne kadar kullandığım .Guirar rig / amplitube / S-gear yazılımlarından çok daha iyi diyebilirim. Çeşitliliği de çok fazla . Üstelik sitesinden sadece standard sürümünün ücretsiz demo versiyonunu indirdim. Açıkçası pro versiyonunu merak etmeye başladım. Yakında çıkacak olan Bias head ile çok başarılı olacaklarına inanıyorum.