Elinden geleni yaptığın falan yok,günde 10 saat çalışıyorum ve 900 lira para alıyorum paramın her kurusu değerli ve bir gitar edinmek istiyorum,bununda o bütçeme göre en iyisi olmasını istiyorum. ciddiyetime inanmıyosan sikayet edersin,siz kendini ne zannediyorsun da size mesaj atıldığında konuyu bu kadar alaycı bi sekilde insanlara lanse edip konu acıyorsunuz,beni küçük düşürmek mi amacınız ? yardım istemek acınası bir olay mı ? sizden tek istedigim bir görüş tavsiye,sadece bir cevap ya.Bende elimden geleni yapıyorum açıkcası , bazen ciddiyetinden şüphe ettiğim mesajlar oluyor buda onlardan mı diye emin olamadım.
Burda gitar hakkında bilgi sahibi olan cok insan var ve onlardan yardım istedim tavsiyelerini dikkate almaya calıstım.Herkes farklı bir bakış açısıyla baktı bazı seyler oturdu kafamda.
Kötü niyetle yaptığım hiç bişey yok.
Surada ilginç bir ironi var,3 kere yardım istediğim halde 2 kelime yazıp cevap vermedin,vermeye üsendin,yada umrunda olmadı,ama iş konu açıp bu durumu insanlara anlatmaya gelince çok istekliydin 🙂
Gerekli insanlar gerekli cevapları,yardımları yapıyorlar zaten
Hem İnsanlar yardımlasmayacaksa bu forum neden var ? Merak etmeyin bidaha yardım falan istemem,sen egonu yarıştırmaya devam et,kimse sana soru soramaz öyle biseye haddi ve hakkı yok dimi ama.Haklısın
Umarım rahatlamıssındır amacına ulasmıssındır.
Merak ettiğin şeyide cevaplayayım.Bir soru sormussun bak üşenmiyorum seni umursadığımdan yazıyorum 🙂
O mesajlar sadece sana özel değildi,çok üzgünüm.Seni başkalarıyla aldatmış oldum .... Umarım önünde egonu tatmin edicek kendini değerli hissettirecek daha güzel olaylar cıkar
Elinize bişey geçecekse,Dalgaya devam edebilirsiniz isterseniz.
Umarım beni anlayanlar,biraz empati yapmaya calısanlar olur
Sağlıcakla kalın.