Birbirimize gitar ve ekipman için yardımcı olmak

Bu konuyu açtım çünkü hepimizin ihityacı var bence

Amaç ne derseniz yurtdışında yaşayan ve tr'ye yakın zamanda gelebilecek veya yurtdışına gidip gelicek insanların gitar satın almak isteyen ama trde olmayan yada daha ucuza almak isteyenlere yardımcı olmak için el olsun diye şimdiden iyi alışverişler

Bir evvelki Usa seyahatimde bu forumdan diyaloğum olan 2-3 kişiye bir şey getireyim mi diye sormuştum aslında…. denk gelmedi ayrı ama bu işler arka planda yapılmıyor değil elbette.
Yapar yapar da daha seçiciyiz artık 😊
Bu devir de kim kime iyilik yapar bedavaya ?.
Yedirecek kürkün yoksa selam vermez arkadaşların.
İlla bedava değil belli bir miktar parada verirsin gene uyguna gelir önemli olan işinin çözülmesi değil mi

ben sordum derken muhabbetimize istinaden sordum, para veya komisyon için değil aynen dediğin gibi dayanışma için...
yani bu işler bireysel bazda oluyor ama topluca ve para içeren şekliyle çok kez benzer konular konuşuldu bir yere varmadı...

neyse benlik bir şey yok... katkım olmaz, önünde de durmam 🙂

Tabii ki iyi hoş ama. Diyelim ben gidiyorum yarın USA Boston'a. Hazır gitmişken bi de sultanahm... yok o başkaydı pardon. Diyelim sen de güzel bi Ernie Ball Music Man JP15 Roasted Quilt Maple Top beğendin. 3600$ hocam. Parayı önce vereceksin ki alabileyim. Buna tamam mısın değil misin. Genelde zurna burada zurtluyor.
Sonra diğeri de diyor ki sen sağ salim gel, uçağını havada vuran olmasın, bird strike yemeden de sağ salim Sabihaya in. Gitarı elime ver, açıp sıkıntı var mı diye bi bakıp vaktini yiyeyim senin de. Eğer herşey yolundaysa ben sana ödemeyi öyle yaparım diyor.
Zurna burada sırasıyla 4/4, 7/8, 3/4, 13/16, 15/16, 17/16, 14/16 time signature larla ikinci kere zurtlayarak Dance of Eternity cover a başlıyor.
Sen şartlarını söyle uygunluğu öyle konuş bence. Yapacak olan vardır tabi ne istediğine de bağlı olarak. Ama kimse de 10 kglik gitar kutusunu uçak kabinine alma-alamama stresine kolay kolay girmez.

Geri