Arkadaşlar son olacağını umduğum bir hatırlatma da benden gelsin bari... 24 Nisan Cumartesi günü Biziz'de bulunan herkesin o gün çalınan müzik vs. hakkında eminim çok kuvvetli fikirleri var ve bunları bir şekilde lanse etmek istiyorsunuz, bu çok doğal. Bakınız ilk eşşekliği ben yaptım... Fakat bu yorumlarınızın, ki her insanın düşünce ve düşüncelerini dile getirme hakkı vardır, forumun en öncelikli amacı budur, burada, Black Tooth forumunda aktarılması ve/veya duyurulması dolaylı ve direkt olarak bir sürü insanı, başta Biziz Rock Cafe/Bar personeli ve işletmesi olmak üzere, rencide etmekte, üzmekte ve gereksiz gerginliklerin doğmasına sebebiyet vermektedir. Bu yüzden, haklı veya haksız, aşırı veya ölçülü tüm yorumlarımızı (tabii ki 24 Nisan Pazar hakkındaki) başka bir yer veya başlıkta tartışmalıyız. Unutmayalım ki bu sayfalar grupları desteklemek, gruplardan haberler almak için var. Benim bu konudaki ilk mesajı yazarkenki niyetim de 15 Mayıs Pazar konserine yoğunlaşmaktı; fakat çoğumuzun hassasiyeti ve Rock Müzik ismine olan bağlılığı bu konuyu o ilk mesajda taşımak istediğim yerden çok çok alakasız ve uzak bir noktaya sürükledi. Ben de bu konuda hatalı olduğumu kabul ediyorum ve tekrar özür diliyorum. Tabii ki yaptığım yorumların arkasında durabilirim, sözünün arkasında durmayacak bir insan değilimdir; ama beni ve bizleri haksız konuma düşüren bu fikirlerin paylaşıldığı yerdir. İnanın çoğunuz tahmin bile edemezsiniz son iki sayfanın yarattığı gereksiz üzüntüyü. Onun için lütfen bu tartışmalarımızı kapatalım ve gelecek olan konseri tartışalım, ithamlarda bulunmadan... Saygılar...