gelen herkeze buradadanda tesekkur ediyorum!!! HARIKAYDINIZ HEPINIZ, ozellikle TEXAS confederate bayragi cok hosuma gitti hatta CFH girerken ritim kacirdim onu gorunce :twisted: cok hostu!
ufak tefek sorunlar yasandi fakat bu ne seyilciyi nede grubun gidisatini etkilemedi! yine bugun gelen 160 ilgileri, gazi ve guzel iletisimi icin tesekkur ediyorum, tatsizlik hicbir sekilde cikmadi, yere dusen kaldirildi,
Deniz abi Walk'ta sahneden atladi ve cok hostu, videodan izledim, cdye cekelim en yakin zmnda.
~Biber Gazi sikan, milletin kolunu bacagini sigara sonduren, cakmakla cantalari yakan bir gerizekali kizin arada kaynamasi TUM seyilciyi ve gruplari cok sinirlendirdi, fakat yine iyimser davrandik hepimiz, konser esnasinda bisey yapmadik, ve Biziz calisanlari olaya mudale etti.. biradaha giremeyecek zaten kendisini o "genisligi" ile cok rahat taniyabiliriz, ben sahsen sprayi nerede saklayarak ciktigini merak ettim :?: :roll:
Tekrar hepiniz saolun! varolun! tekrar gorusmek dilegi ile.. calismaya devam! :twisted: