PANTER USULU muabbet ehehe...
Anselmo demiş ki:
Pantera'nın videolar çok zevkli oluyor. Vulgar video'da Skid'le çok görüntüleri var. Anselmo, Bach'ın sigarayı yakıyor, sahnede düet yapıyorlar bir sürü şey. Ama ben Watch It Go!'daki KISS olayını daha çok severim. Yüzlerini boyuyor Pantera elemanları. Çıkıyorlar KISS'in karşısına. 😀
Sigara
😉 olduundan eminmisin onun?? bidah YAKINDAN bak hehe
😆
KISS = :twisted: hoooo.. dio ya heheh herifin gobegine atlio, adam sekio gobekten...
😆 o konser Meksika'da Austos 1997'deydi, onun ek footagelari vardi Morpheus'ta zamaninda hepsi hikaye oldu
😢 uhuuu
O konser inanilmaz; insanlar stadiumun yanindaki tumsekten izliorlar durbunle falan yani o derece, ya anlarim falanda Dime naaptin!? 8O adam
Washburn Dimeslime'i seyilcinin tekine atio ya!!!! 8O resmen millet birbirini yiyor COK MANYAK bir goruntu, gitari boluyorlar 5'e! tellerini floyd rose ile koparip bi tip sallio agliyor heycanindan, ben olsam heralde bayilirdim ya! 8O
Kazaa'da yok galiba ya
🙁
DaYs_oF_PuRGaToRY demiş ki:
Fena fark atmışlar, 33-3 ne demektir ya... 😀
Karsidaki bi adet
PANTER... heeh olcak tabii :twisted:
yanniz macta
Crowbar'dan Todd Strange
PEMBE bir kiyafet ile beYZbol oynuyor, bide ko$abilse; adam yus-yuvarlak, onu ilzerken ictigim suda boguluyordum hehehe
😆
s_hifty demiş ki:
abi dimebag çoğu rock starla çok iyi arkadaştı ve bende birsürü kişiyle var fotoğrafı mesela slash ripper On0e_SiFFreDDi çok iyi bir pantera fanısın pantera nın hiçbiryerde bulamıyacağımız yazıları videolar fotoğrafları var sanırım sende bunları bana yollarmısın acaba parasını karşılarım(kargo-cd-üstüne para istersen)
kardes Shifty, en son abimin bensiz habersiz attigi FORMAT'ta, sonra eve geldigimde, " Virus tehlikesi vardi - kurtuldun iste.. " demesi ile, kapaklandim yere! hersey gitti, tum klipler, Down, Crowbar, SJR, Pantera, Anthrax, Coc, suicidal tendencies... hede hodo...
😢
Maalesef Kazaa'da/emule'da adam gibi birseyler yok
😢 , ek konser yok Ozzfest 2000 disinda.. onda Phil zaten feci sarhos, hic bisi soyleyemiyor adam gibi hehe :icelim :dil onun icin sana tavsiye: alacaksan 1999'da cikarttiklari "The 3 Vulgar Videos From Hell" DVD'sini mutlaka edin :deli, bu sana 4:30 saatten fazla klip, konser arkasi footage, komedi, icki... ne dusunursen, hepsini a$ilamak icin iyi bir yontem!
Ben 25$'a Tunali hilmideki Shades'den almistim iki uc sene once... daha once dandik cekim VHS + VCD'lerle idare ediyordum :dil
fulya_m_o_r demiş ki:
Dimebag Darrell keşke ayrılmasaydı keşke öldürülmeseydi....
😢 Ya ohf! KE$KE ama yapilacak birsey yok, kendime artik " o beni su an izliyordur" dusuncesiyleyim. Adamin resmen
koyu (koylu degil) hayraniydim... ne yazikki boyle bir hadise oldu! :evil:
lisedeyken her sabah seans olarak; darrell'in arabasini bira sise yagmuruna nasil tuttugunu, karnini 2 metre nasil sisirdigini, Dean ML gibi kutsal gitarini nasil tavana soktugunu izlerdim, ve adamimi resmen harcadilar :x
Olduren Nathan Gale'in resimleri var bende, tam iyrenc bir ayi boyle 2 metre boy 200 kilo pisligin teki... :zombi
Neyse, boyle bir olum kimin basina gelebilirdiki? John Lennon ve Darrell Lance "Dimebag" Abbott.... :!: