HangNaiL demiş ki:ankara ankara güzel ankara!!! sonunda hasret bitti geldim ya!! Erciyes' ten kurtuldum! pazartesi istediğim ziller geliyor işallah! 8) benim dedem yok 😢 hafta ortası çalışıcaz inşallah. pantera'dan yeni 1-2 şarkı denicez. güzel olucak gibi! konser adımadım yaklaşıyor 🙂
Vivienne demiş ki:ya bişi sorucam yanlış anlaşılmasın da, yani bu grup çok mu ünlü de ben mi kaçırıyorum yoksa gereğinden fazla mı abartıldı? yani alınmayın da biraz tuhafıma gitti açıkçası tabi daha dinlemediğim için bi yorum yapamicam da grup elemanları pek bi biz çok ünlüyüz süperiz birtaneyiz moduna girmişler çarçabuk. tamam güzel ve pek fazla ratslanmayan bi müzik türüne girişmişsiniz ve başarılı olduğunuzdan eminim ama yani röhbidi arkadaşlar daha durun fol yol yumurta yokken bu kadar kendine güven cilde zarar. ayrıca onoe siffredi son bir not, herkes "z" ile değil "s" ile yazılır. şimdiden iyi şanslar.
dealer demiş ki:herkese selam sonunda ben de üye olabildim ...gençlik en kısa zamanda sizi stüdyo haricinde bir yerde dinlemek istiyorum ... konserin süper olacağına eminim !!!!!
On0e_SiFFreDDi demiş ki:Vivienne demiş ki:ya bişi sorucam yanlış anlaşılmasın da, yani bu grup çok mu ünlü de ben mi kaçırıyorum yoksa gereğinden fazla mı abartıldı? yani alınmayın da biraz tuhafıma gitti açıkçası tabi daha dinlemediğim için bi yorum yapamicam da grup elemanları pek bi biz çok ünlüyüz süperiz birtaneyiz moduna girmişler çarçabuk. tamam güzel ve pek fazla ratslanmayan bi müzik türüne girişmişsiniz ve başarılı olduğunuzdan eminim ama yani röhbidi arkadaşlar daha durun fol yol yumurta yokken bu kadar kendine güven cilde zarar. ayrıca onoe siffredi son bir not, herkes "z" ile değil "s" ile yazılır. şimdiden iyi şanslar.
1- abarti falan oldugu yok... sadece ara sira gelip dinleyenler not birakiyor, eskilerden tanidiklarimiz selam iletiyor... "abarti" bi durum yok. arasira geyik olsun diye deniz abinin suslemeleri BIZ SUPERIZ semboluyse... bravo anlama kapasiteni alkisliyorum
2- "biz çok ünlüyüz süperiz birtaneyiz moduna girmişler çarçabuk" ~Grubun ne durumda oldugunu belirtmek, aa bak yeni beste bitti, konser hazirliklari basladi, tuna abi saol bugun boyle yaptin, bilgehan saol boyle caldin guzel oldu bu sefer, dahada calisalm, hasta oldum calismaya gelemicem yazilarimiz ; BIZ SUPER, MUTHIS, BIRTANEYIZ diye anlasiliyorsa... daha fazla yazma yanlisi degilim
Elestiri yapilir anlarim, 😆 .. seninkinide pek umursamiyorum... 12 yasindakiler gibi bunu olay yapacak degilim...burada 10 sayfa yazi varsa beste durumu, uyler ve taniyanlar dostlarimiz arasinda konusmadan baska biseyden ibaret degildir.
~Tabi sen eger bi kac geyik susleme resimli yaziyi "bunlar kendilerini beyenmis" diye adlandirirsan.. ne diyeyim :roll: 😆
Vivienne demiş ki:ya bişi sorucam yanlış anlaşılmasın da, yani bu grup çok mu ünlü de ben mi kaçırıyorum yoksa gereğinden fazla mı abartıldı? yani alınmayın da biraz tuhafıma gitti açıkçası tabi daha dinlemediğim için bi yorum yapamicam da grup elemanları pek bi biz çok ünlüyüz süperiz birtaneyiz moduna girmişler çarçabuk. tamam güzel ve pek fazla ratslanmayan bi müzik türüne girişmişsiniz ve başarılı olduğunuzdan eminim ama yani röhbidi arkadaşlar daha durun fol yol yumurta yokken bu kadar kendine güven cilde zarar. ayrıca onoe siffredi son bir not, herkes "z" ile değil "s" ile yazılır. şimdiden iyi şanslar.