Blackstar amfi ile kayıt almak ?

Bu amfi ile kayıt alınabiliyor galiba core 20 v3 modeli var ben 3-4 yıldır kullanıyorum ama o tarafına hiç girişmedim eğer fl stüdyoya kayıt alabiliyorsam bu amfi ile bunu nasıl yapabilirim yesillendirirseniz sevinirim teşekkürler

Önce kablo yoluyla bilgisayara baglaman lazım.Daha sonra kendisinin uygulaması var blackstar architect diye.O uygulamadan daha detaylı ayar yapabiliyorsun.Efektlerin özel ayarları vesaire.Bir de aynı uygulama uzerinden blackstar communitye baglanıp insanların yaptıkları tonları kopyalayabiliyorsun.Örnek veriyorum ben oraya master of puppets yazıyorum birsürü ton cıkıyor en yuksek puan alanını kopyalayıp calabiliyorum bu yönü çok iyi amfinin.Kayıt konusuna gelecek olursak da.Reaper var zaten herkesin kullandığı kayıt programı.Reaperın arayuzunde sol taraftan insert new track diyip bi kanal acıyosun.Üstteki options kısmından preferences diyip cıkan menude ustten asioyu seciyorsun.Sonra giriş ve çıkışını ayarlıyorsun giriş , çıkış olarak blackstar id core gözüküyor zaten.Uygulama ustunden ton ayarlayıp bi yandan da reaperdan kayıt acıp istedigin gibi kayıt alabiliyorsun.Benim bildigim böyle ben de böyle yaptım zaten bir yanlışım varsa da kusura bakma.Kolay gelsin.

Önce kablo yoluyla bilgisayara baglaman lazım.
He bu arada bu kablo usb a to miniusb b diye geciyor galiba.Bir ucu usb bir ucu miniusb yani.Fotografını da koyucam aşağıya.Eğer uygulamayı bulamazsan da benle iletişime geç atarım blackstarın uygulamasını.
1754131546567.webp

architect i kullanıyorum aktif zaten ama fl stüdyoda kullanmam lazim ve gitarı sadece patlama ve gürültü olarak alıyor uygulama. windows ayarlardan amfiyi test ediyorum temiz şekilde kaydediyor ama fl de patlıyor sadece.

architect i kullanıyorum aktif zaten ama fl stüdyoda kullanmam lazim ve gitarı sadece patlama ve gürültü olarak alıyor uygulama. windows ayarlardan amfiyi test ediyorum temiz şekilde kaydediyor ama fl de patlıyor sadece.
Hayatımda hiç fl kullanmadım.O konuda yardımcı olamadığım için üzgünüm.Fl kullanma amacın tam olarak ne ? belki daha farklı bir yöntemle amacına ulaşırsın

Geri