Blackstar Ht5r 1x10 Combo??

Abi şöyle de bi saçmalık buldum.
Benim amfinin boyutları @müzik mağduru nun 1x10lu celestionlısı ile aynı olmasına rağmen benin amfinin üzerindeki orjinal kağıtta şu blackstarların üst yüzeyde olan kağıt varya onda 12" speaker yazıyor var ya olay iyice karıştı. Bugünde ankara retro buluşmasında 2011de 6 ay üretilen bozuk seriden olmayan 1x10luk ht5r lerin lafı geçti bu odur dedik.
Tam karıştı abi durum. Ben yarın amfiyi alıp doreye gidiyorum. Burdan aydınlatabilecek varsa nolur konuşsun.

Evet sorunu çözdük değerli forum.
Biz amfileri ölçerken amfinin kulbunun vardığı yüksekliğe kadar ölçmediğimiz için @müzik mağduru hocam yanlış yapıyormuşuz. Öyle yapılması gerekiyormuş.
Ben şimdi ölçünce orası tam 40a denk geldi. 12"li blackstar ht5r benimkide 🙂
Şüphe kalmadı 🙂
Sizde orayı da ölçerseniz
http://www.blackstaramps.com/pdf/reviews/Guitarist_Nov08_HT-5C,HT-5H, HT-5S.pdf bence bu ölçülerde bir problem var, benimkine de 44x23x40 demiş ancak benimki 44x23x35. Aslında dediğim gibi önündeki hasırı yoklayarak dairenin çağını rahatça ölcebilirsin. Bastır elini çukur olan yerin başını sonunu ölç bu kadar 😀
Burdaki boyutlarla aynıdır amfiniz 🙂
Çok sevinçliyim şu an devlet sırıın çözdüm 😀

Evet sorunu çözdük değerli forum.
Biz amfileri ölçerken amfinin kulbunun vardığı yüksekliğe kadar ölçmediğimiz için @müzik mağduru hocam yanlış yapıyormuşuz. Öyle yapılması gerekiyormuş.
Ben şimdi ölçünce orası tam 40a denk geldi. 12"li blackstar ht5r benimkide 🙂
Şüphe kalmadı 🙂
Sizde orayı da ölçerseniz

Burdaki boyutlarla aynıdır amfiniz 🙂
Çok sevinçliyim şu an devlet sırıın çözdüm 😀

Blackstari kinadim suan, bu mudur ölçü mantigi 😀 O zaman amfinin yuksekligi degisken. Kulba bastirirsin azalir, cekersin artar 😀

Geri