Hadi bakalım V4 gelmiş...
usb-c ve attenuator dışında ciddi bir yenilik göremedim ...
usb-c ve attenuator dışında ciddi bir yenilik göremedim ...
Belki fabrika çalışıyor mu diye denemişlerdir.bunu niye çıkardınız be aklıevvel moronlar….?
bizzat test sonuçlarını bildiriyorum... evet hiçbir yenilik yok... Blackstar yine ayaküstü adam .....yorusb-c ve attenuator dışında ciddi bir yenilik göremedim ...
aynı cümlede adını anmamThr'nin yanına yaklaşamaz bu alet.
Gerçekten çok haklısıniz bu konuda. Bu amfilerin yazılım olmadan kullanılması gerçekten eziyet gibi bir şey olur bence. Yazılımsız bas-mid-treble ayarlayamıyorsun, resonance-presence ayarı yapamıyorsun, efektlerin detaylı ayarını yapamıyorsun. Bence bilgisayarı olmayan birisinin bu amfiyi almaması gerekir, daha analog bir şeylere yönelmek gerekebilir.arkadaşım Architect yazılımını kul-la-na-cak-sın... o kadar.
Katana'yı 2 yıl kullandım bir kere yazılım güncelleme dışında 2 kere Boss Tone Studio'yu açtım bilgisayardan. Onun dışında sürekli Katana Librarian ile telefondan hallettim işimi. Hiç de analog aramadım.Bence bilgisayarı olmayan birisinin bu amfiyi almaması gerekir, daha analog bir şeylere yönelmek gerekebilir
Bana kalsa ben de işi telefondan, bilgisayardan halletme tarafındayım fakat bilgisayarı olmayanlar ne yapacak bu amfiyle? Ben böyle düşünüyorum.Katana'yı 2 yıl kullandım bir kere yazılım güncelleme dışında 2 kere Boss Tone Studio'yu açtım bilgisayardan. Onun dışında sürekli Katana Librarian ile telefondan hallettim işimi. Hiç de analog aramadım.
hmmm bak bu güzel... gözden çıkarsam mı amfiyi diyordum ama bunu bir deneyecemirig+macbook air+neural dsp nameless x kullanırken irig kulaklık çıkışından line in/streaming yazan girişine girerek bir nevi referans monitör olarak da kullandım, o şekilde de güzel sonuç verdi.
Merhaba ben İstanbul içi elden Max 14000 TL ikinci el elektro gitar ve amfi alıcam yeni başlayacağım bildiğiniz ilanlar varsa atabilirmisin 1 gün sonra İstanbuldan gidicem acil almam gerekhmmm bak bu güzel... gözden çıkarsam mı amfiyi diyordum ama bunu bir deneyecem
durmadan başlık açıyorsun hatta özelden de yazmışsın buradan cevap vereyim... valla araştıracan biraz, öyle aceleyle kaçar gibi alma zaten... ayrıca burada herkes müzikle hobi olarak ilgilenen insanlar.. kimse oturup senin için araştırma, inceleme, sıralama vs yapmaz ... kolay gelsinMerhaba ben İstanbul içi elden Max 14000 TL ikinci el elektro gitar ve amfi alıcam yeni başlayacağım bildiğiniz ilanlar varsa atabilirmisin 1 gün sonra İstanbuldan gidicem acil almam gerek