Made by Blind. Türk müsün hocam? 😀
Bayağı uğraşmışsınız, güle güle çalın. 👍
Yalnız o nasıl tatlı bir kedi öyle :cat:😆
Sfenks gibi de oturmuş, nazar değmesin 🙂
hocam cok guzel olmus fakat natural de bir gitar gormek isterim ben 🙂 bi dahakine umarim 58 veya 53 yaparsiniz
Zaten sizin o Jackson th'nin kaderi tuhaftı hocam, bendeki toplama Charvel gibi çok uzun zaman beklemede kaldı,mor renkli İbanezin değişimi güzel olmuş, o gitar benim de yakınımdan geçmişi zamanında 🙂
@Blindeath Güzel bir Explorer yapmanı bekliyorum artık.
O alevli eski Charvel'imi simli açık mor renge boyamışlar, biraz çingene pembesini de andırıyor, gözlerim yandı görünce 😀 Belki gitarın sahibi sapı satabilir, sadece headstock yazısı halâ mavi renkte.Şu an üzerindekilerle güzel gitar oldu ama siyah renk olayı benden geçmiş bir türlü ısınamamıştım. En son haline gelmeden önce de çok level atladı 😀 24 perde sap Jackson 22 perde JS32 sapı... En son Charvel sap ile tam hayat buldu diyebilirim 🙂
Ibanezi de elimdeki RG320 gövde için almıştım sapını kullanırım diye, sonra dedim orjinal halini bozmayayım hem de epey süredir heveslendiğim birşeyler deneyeyim 😀 Mavi ateşli olan ise, sizin Charvel'i de hatırlıyorum 🙂 O sapı almak için para bulamamıştım zamanında 😀
O alevli eski Charvel'imi simli açık mor renge boyamışlar, biraz çingene pembesini de andırıyor, gözlerim yandı görünce 😀 Belki gitarın sahibi sapı satabilir, sadece headstock yazısı halâ mavi renkte.