Blue Filmi - Destek (yavuz Çetin - Kerim Çaplı)

• Konuyu açan Konuyu açan blink
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Henüz değil, kampanya bittikten sonra netleşecek. Eğer istenilen para toplanamazsa telifteki parçalar çıkarılıp o şekilde vizyona girecek.

Blue extra var, onu da izleyebilirsiniz.

Ayrıca Yavuz abi 30 sene eziyet sonunda kadıkoy de 30 kişiye çalıyoruz demişti ölümünden önce
Blue'yu izlemiştim ama bu uzun versiyonu bilmiyordum.. İyi gelecektir bünyeme, teşekkürler..

Burada lafı uzatacağıma 2007'de yazdığım mesajı eklemek mantıklı geldi... Enteresan adamdı Kerim Çaplı, kendisi ile tanıştığım günün haricinde bir iki anım var da daha doğrusu şahit olduğum, benim güldüğüm ama muhataplarının şaşakaldığı, burası yeri değil.. Bir de eski mesajımda grubu bir kaç kez daha dinledim yazmışım, o bir kaç en az 7-8 belki daha fazladır.. Hep Mojo'da dinlemişimdir onları ama mekan dolu olurdu..
Blue Blues Band'i ilk kez Yavuz Çetin, Kerim Çaplı, Batu Mutlugil filan tam kadro galiba 1993'de (yada 1994) Galatasaray Lisesinin önünde verdikleri konserde dinlemiştim...canlı canlı adam gibi blues'u ilk onlardan dinledim...Batuhan da (duman gitaristi) çalmıştı onlarla...(Galiba onlardan önce Bulutsuzluk Özlemi de çalmıştı)..Kerim Çaplı hem bateri çalıyor hem de vokal yapıyordu, zaten en çok ondan etkilenmiştik...konserden sonra yemek için girdiğimiz istiklal'de bir büfede rastladık Kerim Çaplı'ya, tanışıp imza almıştım..düzgün bi kağıdımız yoktu pantolonumu imzalattım..hatta şaşırdı yazık diil mi pantolona filan diye..sonra oturup beraber yemek yedik, şans işte...sonra ki yıllarda birkaç kez daha dinledim onları.. Bilen bilir Kerim Çaplı kendine has özellikleri olan bir abiydi.. 🙂 huzur içinde yatsın..

..

Blue'yu izlemiştim ama bu uzun versiyonu bilmiyordum.. İyi gelecektir bünyeme, teşekkürler..

Burada lafı uzatacağıma 2007'de yazdığım mesajı eklemek mantıklı geldi... Enteresan adamdı Kerim Çaplı, kendisi ile tanıştığım günün haricinde bir iki anım var da daha doğrusu şahit olduğum, benim güldüğüm ama muhataplarının şaşakaldığı, burası yeri değil.. Bir de eski mesajımda grubu bir kaç kez daha dinledim yazmışım, o bir kaç en az 7-8 belki daha fazladır.. Hep Mojo'da dinlemişimdir onları ama mekan dolu olurdu..

..
Bu zaten ölümünden evvel shaft döneminde olmuştu, yakın bir arkadaşı ile gitmiştik sahne sonrası konuşurlarken demişti. Kerim abi de orada sahne alıyordu o ara. Mojolar kemancılar güzel yıllarıymış ve geride kalmış.

Geri