Çok teşekkürler değerli yorumlarınız için . Gün geçtikce daha iyi olmak temel hedef grup olarak , bu her grup için gecerli elbette . Bize yapılan tüm guzel yorumları bir kenara bırakarak kendi bir kaç dusuncemi soylemek istiyorum . Batur'un nasıl bir gitarist oldugunu kendimce de olsa soylemem sanırım dogru olmaz , en azından objektif olamam. Ancak "aynı şeyler üzerinde benzer sololar uzerinde gecmek yorumu" bence biraz fazla kabataslak bir yorum olur . Yani kimseyle kıyaslamadan soyluyorum , ama her gitaristin farklı bir uslubu vardır ve -gitaristler daha iyi bilirler- solo atan kişiyi gozumuz kapalı dinlediğimizde tanıyabiliriz o kişiye aşina oldugumuzda . Ama sanıyorum demek istediğiniz , soloların da artık kalıplaşmış ve değişkenlik gostermediği ise , bu yorumu kendi acımdan onaylayabildiğimi soyleyemeyeceğim . -Tabi hangi programları izlediğinizi bilmyiorum elbette . -
Ama sonucta bu sizin gorusunuz tabii ki , Batur için de cok iyi bir eleştiri olacaktır sanıyorum . Yalnız şarkıların aynı oldugunu soyluyor iseniz , durum biraz değişir . Programlar haftada bir oldugundandır ki , araya sınav haftaları vb. farklı meseleler girince vakitsizlik sorunundan 2-3 hafta boyunca aynı playlisti caldıgımız olabiliyor . Konserler için farklı şeyler hazırlamaya calıstıgımızı dusunuyorum , ama programlar için tam olarak soylediğiniz bu ise haklısınız .Daha once soylediğim gibi ne zamanlar izlediğinizi bilmiyorum . Bunu belirtseydiniz , daha doyurucu bir şeyler soyleyebilirdim . Yanlıs anlasılmasın , bu herhangi bir şekilde grubun bir " özrü " değildir. Bunu şahsım adına yorumlamak istedim , Batur ve Erdinc katılmayabilirler . Ama ben kendimce bir gruba yapılan bu tarz eleştirilerin yapıcı oldugu kanısındayım .
Davul calan biri olarak " cevap vereceğim " eleştiri , alto kullanımı ile ilgili 🙂 . Açıkcası , davulcunun kabiliyeti ne olursa olsun . Çalması gerekeni ve içinden geleni calmalıdır bana kalırsa . Kaldı ki , oyle kabiliyetli bir davul calan bir kişi değilim . Altolardan gecmeyi isteği dogrultusunda yapmıyorum acıkcası . Kimi şarkıda altoları kaldırma isteğim olmuyor değil 🙂 . Ama grubun ilk halinden bu yana , davulun " kullanımı " acısından , agresif calmama dogrultusunda cok ilerleme kaydettim 🙂 . Bilmiyorum ne dusunuyorsunuz ama , caldıgımız sarkılarda da pek bir davul şovu yok . Biliyorum olması da gerekmiyor ama , ozellikle bu tarz muzikte , ama sizi rahatsız edecek olcude sıkıntı yarattıysa , bunu kesinlikle dikkate alacağım. Zaten muzikle ugrasan birinin " acaba nasıl calıyorum, tekduze mi calıyorum , hep aynı mı calıyorum " sorularının cevapları ancak onları dinleyenden geliyor . Sonucta , sırf bir grup olusturup konsere cıkabildik diye bizler buyuk muzisyenler değiliz . Bu işi eglenmek için yaptıgı aşikar amatörlerden başka neyiz ki ? Yaşlarımızı soylemiyorum bile 🙂 Henuz daha cok var bizim olgunlasmamıza ve bunun en iyi yolu , cok calısıp , eleştirileri dikkate alıp , gerekli dersleri cıkarmak ...
Odtu MT'ye , calan tum gruplara , ayıyeten bizimle beraber eglenen herkes cok cok tesekkur ederiz ... Bizim icin cok guzel bir aksamdı . Tabi , cok daha iyi olmayı isterdik . Bir süredir grubun çalışma konusunda tembelleştiğini soylemem gerek---Bu kucuk bir itiraftır . Ozellikle araya daha onemli şeyler girdiğinden oluyor bu . ---- . Seyirciye saygısızlık etmeden güzel bir akşam yasattıgımızı umuyorum .
Jam Session'a rahatsız oldugum icin kalamadım , ayrıyeten de ozur dilerim . 🙁