Onursal'ım sana hayran kaldım , cok buyuk adamsın . Sen bu muzik için yaratılmışsın . Seni yanımızda görmek inanılmaz bir şeydi . eninle calmaktan onur duyan kişiler bizlerdik . Sahne üzerinde duyabildiğim kadarı bile kendimden geçmeme yetti zira neler duyduğumu bir ben bilirim 😉 Onursal'ım o gecenin en keyif alan dinleyicilerinden biri yaptın beni aynı zamanda .
Bu arada herkeslere çok çok teşekkür ediyoruz. O keyifli günün o şekilde gecmesine sebep seyircidir. Eşekliklerimize rağmen bizi sürekli bağırlarına basıp moral verdiler. Orada bulunan herkese çok çok teşekkür ediyorum ---kendi adıma , ne yazık ki foruma giremeyeli bir hayli zaman oluyor . ---
Echoes ve Oyun ile aynı sahneyi paylaşmak şahane bir histi . Onlar bizim arkadaşlarımız ve bu duyguyu umarım hep yaşayabiliriz. Zira ilginc haberler duymaktayım iki grubun elemanlarından da , kimisi dayağı hakediyor gibi...
Sahne üzerindeki tüm aksaklıklara ragmen , bize alkışıyla moral veren herkese teşekkürü borç biliriz. Buradaki çok güzel yorumlar için de ayrıca teşekkür ederim . Cok cok keyifli bir konserdi ... Odtü MT ' ye de orada bulunmamıza olanak sagladıkları ve yine boyle güzel bir organizasyonu yarattıkları için cok teşekkür ederiz . Tekrar gorusmek dileğiyle ....
Not:Su aralar herhangi bir yerde calmıyoruz , ama oyle bir durum oldugunda buradan duyuru yapmaya ozen gosteriyoruz .