ilahimorluk demiş ki:niflheim demiş ki:Selamlar.Yazdığım gibi boss bcb60 almayı düşünüyorum ama kafama birşey takıldı aletlerle ilgili.Ben dizdiğim analog setupda bazı pedalları amfi gitar arasına bazılarınıda amfinin fx send/return üne bağlamayı düşünüyorum.Ama gördüğüm bcb60 resimlerinde aletler paralel birbirine bağlı hep.Önümdeki setuptan amfinin arkasına jack mı kullanmam lazım yoksa aletin sağladı bi özellik var mı bununla ilgili?
güzel soru.
ayrıca bu pedal boarda morley badhorise sığıyor mu?
sertsessiz demiş ki:kaçırmışsın muhtemelen, bir üstteki mesajda yazıyor sığmıyor diye.
assault demiş ki:Bad horsie sığmıyor.
o yüzden almıyorum.
sertsessiz demiş ki:Ah, direk alıntıya bakmadan.. 🙂
O soruyla ilgili, mydukkan'da gördüğü kadarıyla BCB-60'ın bağlantıları şöyle:
INPUT
SEND
RETURN A
RETURN B
OUTPUT A
OUTPUT B
PSC IN
DC OUT
yani fx loop'a sokacağın pedalları paralel bağlamaktansa bu bağlantılardan geçirme şansın var, ama her halukarda evet, önündeki setuptan amfiye ekstradan kablolar göndermek durumunda kalacaksın. Yine de işine yarayabilir ama.
ilahimorluk demiş ki:assault demiş ki:Bad horsie sığmıyor.
o yüzden almıyorum.
badhorsie mi yoksa pedal boardı mı almıyorsun =)
teşekkürler cevap için...
alpburak12 demiş ki:Zaten bu konumdayken kapak kapanmaz sanırım.Bende de wd-7 vardı üstüne çalarken bordun üstüne koyuyordum diğer türlü ayrı bi çantada taşıyordum aleti.O yüzden pek güzel olmuyor.
yutup123458 demiş ki:Arkadaşlar bende yakın zamanda bu boarddan almayı düşünüyorum,ama kafama takılan ve hiçbirimizin değinmediği bi soru var 🙂 bu board un beraberinde verilen aparatların kalitesi!! acaba adaptör ve ara jack lar hakkında kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim.
Bir diğer sorumda bağlantılar ile ilgili.bu board u amfi ve gitar arasında nasıl bağlıyoruz.
AMFİ <-> JACK <-> BCB60 <-> JACK <-> GİTAR şeklindemi oluyor bağlatı??