maresal demiş ki:Arkadaslar elektronikten anlamayanlar zaten denemesin,anlayanlarda buyuk ihtimalle anlamistir ama yinede anlatayim; pedallari sokuceksiniz normal 2tane kabloyu alip jack deliklerinin icinden gecirip icerden baglayacaksiniz.Bu sayede arada jack boslugu kalmayacak.
Ankara'da Baysal Çanta'dan çok ucuza çok güzel softcase'ler yaptırabilirsin. Hatta yanına wah pedalı için cep bile yaparlar.bird-y demiş ki:bcb 60'ın soft case'i olduğunu duymuştum.bu aleti yağmurdan korumanın yollarını bilen varmı?wah pedal olunca arada çok az boşluk kalıyor kapatınca..
solitude71 demiş ki:Hepsinin tadı ayrı. Bazıları da drive meraklısıdır, mesela ben öyle chorus'muş, reverb'müş hayatta para vermem ama iki distr. pedal daha alırım gözüm kapalı 😀
niflheim demiş ki:Selamlar.Yazdığım gibi boss bcb60 almayı düşünüyorum ama kafama birşey takıldı aletlerle ilgili.Ben dizdiğim analog setupda bazı pedalları amfi gitar arasına bazılarınıda amfinin fx send/return üne bağlamayı düşünüyorum.Ama gördüğüm bcb60 resimlerinde aletler paralel birbirine bağlı hep.Önümdeki setuptan amfinin arkasına jack mı kullanmam lazım yoksa aletin sağladı bi özellik var mı bununla ilgili?