BurakFender
Sünger sökmek ile pedal sığma arasında zerre kadar bağlantı yok, süngerleri sökersen pedallar yarım santim daha aşağıda durur sadece. Benim üstte koyduğum resme bak, süngerler duruyor ama pedalları yuvalarına değil direkt süngerin üstüne koydum.
Sığma konusuna dönersek 7 tane elektrik çıkışı var dolayısıyla 7 tane pedalı ne yapar ne eder sığdırırsın. Sahneye filan taşımıyorsan işin kolay, board'un üzerinde BCB-60 yazısının olduğu yere de tam sapının üzerine mesela EHX gibi manda kasa pedalları koyabilirsin. Evde olunca tepikleme ihtimalin düşük ve sapasağlam dururlar orada. Crybaby'yi sen direkt en sağdaki yerine yerleştirebilirsin ama ben gördüğün üzere hayvan gibi geniş Morley'i oraya üzerine bırakıvermek şeklinde kullanıyorum. Ağır olduğu için kıpırdamıyor yerinden ayakla abanınca bile.
Ara kablo olarak bcb-60 içinden çıkanlar benim resimde gördüklerin ama yine benim resimde en solda DD-6'dan çıkan Planet waves gibi biraz daha uzun ara jack'lerden kullanırsan pedalları board'a daha esnek dizebilirsin. Ne demek bu, resimde ara jack'ler kısa olduğu için pedallar asker gibi dizilmiş, halbuki jack'ler izin verse pedalları birini biraz öne birini biraz arkaya yaslayarak bir pedal daha sığdırabilirsin o bölgeye.
Tabi güç kablosu sonuçta bu board'a göre dizayn edilmiş ve her yere uzanmıyor ama yuvasına yerleştirmeden açıktan çekersen epey mesafe kazanırsın, sonuçta 50-60 cm kadar bir kablo ve boylu boyunca 7 tane çıkış var.
Bu resim eski ben sana şu andaki düzeni anlatayım: Morley aynı yerinde, sonra digitech var ama resimde BCB-60 yazan yerin hemen sağında Morley'e yakın duruyor, sonra BCB-60 yazısının tam üstünde MXR auto Q var, oradan tekrar resimde digitech'in durduğu yere bluesdriver'a giriyor ve sola doğru mt-2, rocktron rampage (bu da manda kasa) ve dd-6 yapıyor. Yani yuvaya yerleştirmeden 7 pedal hepsi de kutu içinde ama sabit değil, resim eklemeye çalışırım yarın öbür gün.