EZ Tone'dan bahsetmek gerekirse arkadaşlar bu özellik yeni çıkan bir özellik değil ki =) Benim bildiğim GT6 serisinden beri bu özellik sunulmakta zaten..?
*Thunderhead Ne kadar parametre o kadar kalite kısmı doğru olan 🙂 Ama bunun dışında aslında insanların anlamadığı bi durum var aslında Boss GT-8'in üzerindeki insanları korkutan o çok sayıda knobların hepsi aslında cihazı çok daha kolay kullanmak için tasarlanmış çünki onların %75'i kısayol knobları.Yani GT-10'da daha az düğme olması aslında onu daha zor yapıyor daha kolay değil.Ben biraz görüntüye takmış durumdayım Digitech serisine benzetmişler alengirli gri mavi falan ben aletin profosyonel bir sistem olma yolunda giderken görüntü açısından da biraz daha ağır abi olaylarında olmasını isterdim ama bu tamamen zevk meselesi.
Bunların dışında diğer arkadaşlara söyleyebileceklerim şu anda GT-10'u tartışabileceğimiz bir şey yok çünki şu anda varolan güncellemeleri GT8'de EXT CTL pedalı takarak 2. CTL pedalı yapmak, aynı tonda iki efekt zinciri yapmak yerine iki aynı yon yazıp efekt zincirlerini değişik kaydetmek şeklinde zaten yapabiliyoruz.
Ben Boss GT-10'dan açıkçası böyle herşey kolay güncellemesine girmesinden ise Harmonic'leri güçlendirmeler, Fizz etkisini öldürmek için extra bir ayar, Global EQ'ın daha fazla parametreli olması, stereo amfi modunda PAN ayarları olabilmesi, tüp soundu için bir eklenti falan gibi daha profosyonel şeyler bekliyodum biraz hayal kırıklığına uğradım.Çünki COSM teknolojisi bi yere kadar diye düşünüyorum belki 2-3 seri fark ile birbirleri arasında COSM'da fark olabilir fakat 1 seri üstü 1 seri altı COSM teknolojilerinde gözle görünür hiçbir fark yok.
Bence GT-10'un daha zamanı vardı.