Line 6 POD xt Live 'da 460 € 'ya getirilebilir istanbul'da elden teslim edilir.
vallahi tam bende senin bu dediklerini yazacaktım dostum zoom 9.2tt tek geçerim. gt 10 yada pod lar iyi olabilir fakat zoom aşmış bi arkadaşın dediği gibi( o kendini biliyor ) zoom 9.2tt hepsinin eline verir beline dolar 😀Atalay demiş ki:Zoom G9.tt2 varken G10 sondları ve X3live şaka gibi kalıyor. Alette 2 tane 12ax tüp var. çıkan sound hiçbir prosesörle karşılaştırışmaz. Bu kadar para verince bari işe yararını alın derim. İnternet sielerinden örnek sesleri dinlemeden ya da kullanmadan cihaz almayın arkadaşlar.
boss gt serisinde whammy nin ismi telif hakkı mevzusundan pedal bend diye geçiyor.pedal bend diye ararsa bulur sanırım fxlerde. ayrıca gt serisinde pedal bendten performans alabilmek için fx chainde yerini iyi seçmeniz lazım. fabrika ayarlarıyla gelen çok kötü oluyor çünkü her şey jc 120ye göre ayarlanmış.alpburak12 demiş ki:Merhabalar,
Bir arkadaşımda Gt-10 var.Fakat kendisi aleti kurcalarken whammy bulamamış.Nereden nasıl ayarlayabiliriz ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
user patch ise zaten hazır bir patch değildir bu yüzden kimse yollayamaz sanırım.acanon demiş ki:Arkadaşlar selam.Youtube de izledim de gt 10 da 34-4 user patch de olan europe lead tonunu hayrına yollayabilirmisiniz bana.GT 8 de yazmaya çalışıcam.syx olabilirse iyi olur.Birde içindeki Ez tonlarına(kendi patchlerine)ulaşabileceğim bir site varmı.Sizde kayıtlıysa o da olur.