bu ikisinden hangisini almak daha mantıkı olur?
Headrush sahnede nasıl?Sahne ye çıkmıyorsan Headrush MX5 alırdım,ton kalitesi daha iyi.
MX5 sahnede kullanamazsın diye kural yok aslında ,eksik ifade ettim.Headrush sahnede nasıl?
Ge 300 benim için biraz overkill olur. Ayrıca prosesörü ev stüdyosunda da kullanmayı düşünüyorumMX5 sahnede kullanamazsın diye kural yok aslında ,eksik ifade ettim.
Tuş azlığı ve daha ekrana bağlılık ev ve stüdyolar için daha uygun geliyor bana.Prime modelini kullanıyorum,sahne ye çıkıyorsanız temiz ikinci el pedalboard daha uygun olur.Prime dan sonra Pedalboard sanırım üretilmiyor artık.
Ayrıca Mooer GE300 de inceleyin derim,o da çok iyi bir cihaz.
Aynen forumda @barrios paylaşmıştı bu karşılaştırmayı. Hatta oradaki yorumları da okudum. Yine çok güzel oldu paylaşman kardeşim 🤟
Katılıyorum. Eğer expression pedala gerek yoksa (ki 300 lite ve Headrush Gigboarda takılıyor external pedal) Gigboard da düşünebilirsin.Hakan hocam teknik avantaj da GE 300 lite alırdım,ama az öz ton kalitesinde Headrush kesinlikle.
Hatırlıyorum senin fotoyu 😁 Gitar hardcasein yarısı kadar bir hacmi vardı onun. Mümkünse gigbag ön kılıfına sığan bir büyüklükte olması önemli.Ben de belki Headrush Pedalboardu satıp Mooer ge300 alabilirim yakında. Pedalboard aşırı büyük geliyor. Sahneyle falan da isim yok zaten
Buldum ilanı ama kapalı görünüyor. Muhtemelen satıldı.Solitude gayet uygun fiyata satıyordu.
Şaka gibi walla 😅Hatırlıyorum senin fotoyu 😁 Gitar hardcasein yarısı kadar bir hacmi vardı onun. Mümkünse gigbag ön kılıfına sığan bir büyüklükte olması önemli.
Şu anda bende mooer ge300 var. Bir değişiklik yapıp ge300 satarak mx5 alma niyetindeyim şu aralar. Konuşmalardan anladığım kadarıyla mx5 i deneyimlemişsiniz. En çok hands-free özelliği beni cezbediyor. Ton kalitesi olarak ge300 ile değişmeye değer mi sizce?Hakan hocam teknik avantaj da GE 300 lite alırdım,ama az öz ton kalitesinde Headrush kesinlikle.
Mooer ton kalitesi de IR lar ile gerçekten iyi,ama MX5 ve HeadRush diğer modelleri daha doğal.
Headrush ın ton kalitesinde bir avantajı var belki ama mooer in de ton kalitesi iyi.Şu anda bende mooer ge300 var. Bir değişiklik yapıp ge300 satarak mx5 alma niyetindeyim şu aralar. Konuşmalardan anladığım kadarıyla mx5 i deneyimlemişsiniz. En çok hands-free özelliği beni cezbediyor. Ton kalitesi olarak ge300 ile değişmeye değer mi sizce?