melihbozkurt84 demiş ki:mallar depoya girmiş perşembe günü.ilk rolandlar bu gün ankara'ya ulaşmış.kendim gördüm bizzat.yarın pianolarla birlikte bossları falanda bi kamyonla gönderiyolarmış ankara'ya.pazartesi mallar satışa çıkcakmış.son dakika haberleri bunlar.yahuu bende burda zuhal ile forum arasında irtibat bürosu gibi oldum. 😆 istanbuldaki arkadaşlar keşke bi sorsalardı bu gün.orda satışa çıkmış olabilir.neyse kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀
anatolia999 demiş ki:arkadaslar bu gt8 için patches indiriyorum yalniz programını bulamadım patcheslerin acilmasi icin programın yuklenmesi geek nerden bulabilirim bu programı?
pisuvardaki_izmarit demiş ki:anatolia999 demiş ki:arkadaslar bu gt8 için patches indiriyorum yalniz programını bulamadım patcheslerin acilmasi icin programın yuklenmesi geek nerden bulabilirim bu programı?
:arrow: http://rapidshare.de/files/5510624/GT8_Editor.exe.html
outcry demiş ki:1 hafta içinde bende siparişimi vericm işallah ama bu patch olayı korkutuyor beni..digitech rp200 a da direk siteden bulup yazıodun..şimdi nasıl arkadaşlar? kablo ile aktarım mı yapıyoruz?? kudurucam sabırsızlanıyorum...............
anatolia999 demiş ki:cok sağol ama ben çözemedim bunu
made in Taiwan
demir_grac demiş ki:Sen cin mali olmadigini soyledin, peki nere yapimi bu alet ?
anatolia999 demiş ki:made in Taiwan