nasıl yani o olması lazım tam anlayamadımşu olması gerek
Press [SYSTEM] twice, then press PARAMETER [
[
] so that "MIDI: Bulk Load" is displayed.
nasıl yani o olması lazım tam anlayamadımşu olması gerek
[
şu olması gerek
[
Hocam senin dediğin sequencerla midi mesajı almak için. Arkadaşın ihtiyacı şimdilik o değil.
Kabloları doğru yerlere taktıysan (aslında kablo veya konvertörün resmi yardımcı olabilir) GT8'i açtığın zaman ve programı çalıştırınca doğrudan görüyor olmalı. Görmüyorsa seçeneklerin altında midiye girdiğin zaman midi in ve midi out için GT8 midiyi seçmelisin. Bu seçenekleri görmüyor, sadece USD midi yazıyorsa (benim gtyi arada görmüyor mesela) farklı bir usb girişe takmak bazen yardımcı oluyor. Hiç hiç çalışmazsa da en kötü ihtimalle de lanet olsun bu eski teknolojiye diyip gitarını çalmana bak derim 🙂
işe yaramadı denedim@yakupnwo sorununun çözümünü tarif etmiştim. Yazdıklarımı gözden geçirip anlamaya gayret edersen problemini çözeceksin.
2016'nın ilk mesajını ben yazayım istedim 😀 ilk çıktığında bende almıştım Gt 8, ilk çıktığından beri evde yatıyor. Gençliğim bu forumu okumaya çalışıpta bitirememekle geçti.
nihayet 118. sayfayı gördüm ve tarihe bir not düşmek istedim. Bu gazla eve gidip aleti kurcalicam 😀 herkese güzel günler dilerim🙂
Amatörlerin ağzına sakız olmuş, zamanında ne ünlülerin babayiğitlerin kullandığı bir cihaz bu. Mikrofonlama esnasındaki mikrofon pozisyonunun bile ayarı vardı. İlk çıktığında ben lisedeydim, hemen almıştım GT8'i. Kullanma kılavuzuna yabancı forumlarda "Bible", "Holy Bible" ve "Holy Book" diyorlardı, yanıma alıp okulda tüm gün okumuştum o hafta.
Hala 1-2 tonu kulaklarımdadır, müthiş tonlar yakalamıştım, 4 cable method ile bağlayarak. Açar açmaz factory presetlerde 2.2'de sanırım bir Peavey 5150 tonu vardı, açar açmaz çok güzel gelirdi.
Neyse, nostalji oldu. Şimdiki cihazlar tabi çok başka, ama bunlar da baya güzel aletlerdi o zamanlar için.