dostlar anfi dusunuorm cunku boss gt -8 kıcı kırık 10 wattlık amfıyle tam bı felaket.Bana ıkıncı el boss gt-8 le randıman alabılceım anfi ne onerırsınız 50 wattlık falan evde kullanıcam.
çok sinir bozucu bir durum geçmiş olsun. Keşke biraz araştırsaydınız aynı kişi gene bu konuya gt8 in bazı tuşları çalışmıyor diye yazmış.Baran_Ismen demiş ki:murat_72 arkadaşımdan gt8 aldım..benim 1.5 sene civarı kullanmışlığım vardı zaten de..bana sadece tuner tuşu çalışmıyor dedi lakin parameter back,comp. ve tuner tuşları da çalışmıyormuş geldiğinde öğrendik + arkadaki volüm pot'uda tamamen işlev dışı,nasıl olduysa..format attım,içindeki pili değiştirdm,bir çözüm olmadı,ne yapılabilir başka? hadi tuner'ı geçtim,comp'uda geçtim ama parameter back tuşu çalışmadan olmaz yani..
murat_72 demiş ki:evet ben sorun elektronik mezunu bi arkadaşım sağolsun şimdilik çüzdü ama! gt8 arkasında levet pot var sorunu cıkaran düğme bu! bu düğmenin aynısını nereden bulabilirim ( 5 ayaklı sınırlı pod)Nocure demiş ki:Gt-8 i mümkünse kendi kutusunda, faturasıyla birlikte içine net sorunu bir kağıda yazarak ve kargo parasını ödeyerek Zuhal Müziğe ulaştırman gerekiyor. Seri numarasını falan iyice kayıtla ve aletini işaretle. Ben öyle yerlere güvenmiyorum çünkü.
hadi hayırlısı çok uğraştın 😀 şimdi gt8 üzerinde bitmek bilmeyen kabuslu geceler seni bekliyor 😀Baran_Ismen demiş ki:bugünde o işe çözüm bulduk,o pot'un aynısından buldum taktım ve sorun yok 😉 artık sorunsuz 1 gt8'im var sonunda 😉
windowpane demiş ki:arkadaşlar 112 sayfa yazı olduğu için, eğer söylendiyse kusura bakmayın demek istiyorum önce.. 🙂 benimde bir gt-8'im var ve bir şey merak ediyorum. fx1 veya fx2 den eklenen efektlerin özellikleri değişiyor mu? değişiyorsa nası değişiyor? yani diyelim slicer efekti çok hızlı, ben onu nasıl yavaşlatıcam veya fx level ını nasıl ayarlayacağım?
thrashead demiş ki:merhaba. bende gt8 var ve müzik setine bağlıyorum. yanlız ses kısık geliyor. bundan önce analog vardı. aynı problem onda da vardı ve ge-7 bağlayınca ses farkedilir derecede yükseldi ve parladı. gt8'e ge7 bağlarsam aynı şekilde düzelir gibi bir his var içimde. sizce aynı randımanı alır mıyım? biliyorum gt8'inde içinde dijital olarak ge7 bulunuyor fakat bana tatmin edici gelmiyor. tavsiyelerinizi bekliyorum.
thrashead demiş ki:dostum line dediğin L ve R nin L(Mono) olanı ise ve kulaklık çıkışıda Phones ise dediğin şekilde L'den çıkartıp Phones'a taktım ve ses hissedilir derecede arttı. Teşekkürler. Bunu kastetmiştin heralde değil mi?